Haberler

"Ülkücüler" Filminin Galası Yapıldı

Yönetmenliğini Bilal Kalyoncu ve Halil Sarı'nın yaptığı "Ülkücüler" filmi, Alparslan Türkeş'in ölüm yıl dönümünde gösterime girdi.

Yönetmenliğini Bilal Kalyoncu ve Halil Sarı'nın yaptığı "Ülkücüler" filmi, Alparslan Türkeş'in ölüm yıl dönümünde gösterime girdi.

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, bir alışveriş merkezindeki sinemada düzenlenen galada gazetecilere yaptığı açıklamada, ülkücülerin bu ülke için hiçbir karşılık beklemeden geleceklerini ortaya koyarak, ailelerini ihmal ederek vatan ve millet için mücadele ettiklerini söyledi.

"Ülkücü hareketin çok ağır bedeller ödediğini" belirten Destici, onların hayatlarını tüm gerçekliği ile millete anlatan dizileri, filmleri ve kitapları parti olarak desteklemeye hazır olduklarını söyledi.

Gazetecilerin, 12 Eylül darbesine ilişkin davanın başladığını hatırlatarak, değerlendirmesini sordukları Destici, Türkiye'nin bu noktaya gelmesinin çok önemli olduğunu söyledi. Bugün bütün Türkiye'nin gözünün bu davada olduğunu belirten Destici, "Önemli olan, 90-95 yaşına gelmiş iki kişinin yargılanması değil, önemli olan bir zihniyetin yargılanmasıdır" dedi.

Yapımcılığını Siyah Türk Medya adına Arif İlke ve Bilal Kalyoncu'nun üstlendiği filmde ülkücülerin 1980 öncesi ve darbe sonrası cezaevi anıları anlatılıyor.

Galaya Destici'nin yanı sıra MHP'li milletvekilleri ile çok sayıda davetli katıldı.

- ANKARA

Kaynak: AA / Yaşam

Alparslan Türkeş Mustafa Destici Halil Sarı Türkiye Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title