Haberler

Ülkücüler Aliağa'da Buluştu

İzmir'in Aliağa İlçesi Ülkü Ocağı Dergi Temsilciliği Tarafından Organize Edilen Gecede Buluşan Ülkücüler Türkülerle Eğlendi.

İzmir'in Aliağa İlçesi Ülkü Ocağı Dergi Temsilciliği tarafından organize edilen gecede buluşan ülkücüler türkülerle eğlendi.

Aliağa Ülkü Ocağı Dergi Temsilciliği tarafından Aliağa Belediyesi Açık Hava Tiyatrosu'nda düzenlenen gecede açılış konuşmasını yapan Ocak Başkanı Cihan Gülen, ülkenin zor bir süreçten geçtiğini belirterek; "Ülkemiz sürekli kritik virajlar dönmektedir, bizler Türk Milliyetçileri olarak ülkemizde ve dünyada gelişen olayları takip ediyor, sorguluyor ve çözümlüyoruz. Bugün Aliağa Ülkü Ocağı olarak eğitim faaliyetlerimiz son hızla sürmekte. Özellikle lise ve üniversite gençliğinin vatanına, milletine duyarlı olmaları bizi son derece mutlu ediyor. Türk Milleti'nin geleceği güvence altındadır" şeklinde konuştu. MHP İlçe Başkanı Nail Kaymak ise Ocak Başkanı Cihan Gülen'i överek; "Yaklaşık 10 yıl önce ben ocak başkanıyken henüz ortaokula giden Cihan kardeşimiz bugün bu kutsal kurumun başındadır. Her genç kendini öyle yetiştirsin" dedi.

Geceye katılan genel merkez sanatçısı Başkal ve Atilla Yılmaz'ın türkülerine eşlik eden ülkücüler, gecede sahne alan zeybek ekibini de keyifle izlediler. Aliağa Belediyesi Açık Hava Tiyatrosu'nda düzenlenen geceye; 23. Dönem Milletvekili Adayı Av. Tarcan Ölük, Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Serkan Talak, Ülkü Ocağı İzmir İl Başkanı Serdar Kaplan, Bergama Ticaret Odası Başkanvekili Melih Kahraman, İş Adamı Kemal Erim, MHP İlçe Başkanı Nail Kaymak ve ülkücüler katıldı. Gecede Ülkü Ocağı İzmir İl Başkanı Serdar Kaplan ve Aliağa Ocak Başkanı Cihan Gülen tarafından MHP İlçe Başkanı Nail Kaymak ve İşadamı Kemal Erim Plaketle onurlandırıldı.

(CU-YK-Y) 22.06.2008 10:55 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title