Haberler

Ülkü Ocaklarının Basın Açıklamasına BDP'lilerden Tepki

Güncelleme:

Bitlis'te, Diyarbakır'daki Türk bayrağının indirilmesini protesto etmek amacıyla, yürüyüş yapmak isteyen Ülkü Ocakları üyelerine BDP'liler saldırdı.

Bitlis'te, Diyarbakır'daki Türk bayrağının indirilmesini protesto etmek amacıyl, yürüyüş ve basın açıklaması yapmak isteyen Ülkü Ocakları üyelerine BDP'liler taş ve maytap ile saldırdı.

Diyarbakır'da 2'nci Hava Kuvvet Komutanlığı'nda direkteki Türk bayrağının bir gösterici tarafından indirilmesini protesto etmek isteyen Ülkü Ocakları'na üye yaklaşık 20 kişilik grup, kent merkezine girişte slogan atarak yürüyüşe başladı. Dörtyol mevkisine gelen gruba BDP'liler taş ve maytap ile saldırdı. Ülkücü grup, Ulu Camii önünde basın açıklaması yapamadan dağıldı. Polis ekipleri ve çevik kuvvetin araya girmesiyle olaylar yatıştırıldı. Ardından parti binası önünde toplanan BDP'liler, burada bir süre slogan attı. İl Emniyet Müdürü Saim İşlek olay yerine gelerek BDP'lileri sakinleştirmek istediği sırada görüntü almak isteyen basın mensuplarına tepki gösterildi. - BİTLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Diyarbakır Bitlis Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title