Haberler

Ülkemizin Dört Bir Yanında Bütün Özel Günlerimizi Huzur İçerisinde Geçirebiliyoruz"

İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, Türkiye'nin dört bir yanında bütün özel günlerin huzur içinde geçirilebildiğini belirterek, "Hiç kimsenin bizim huzurumuzu, güvenliğimizi, asayişimizi bozmasına izin vermeden yolumuza devam edeceğimiz, barış, kardeşlik içinde ülkemizin dört bir köşesinde,...

İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, Türkiye'nin dört bir yanında bütün özel günlerin huzur içinde geçirilebildiğini belirterek, "Hiç kimsenin bizim huzurumuzu, güvenliğimizi, asayişimizi bozmasına izin vermeden yolumuza devam edeceğimiz, barış, kardeşlik içinde ülkemizin dört bir köşesinde, her noktasında devletin varlığının hissedildiği, milletinin de devletine sonuna kadar güvendiği bir ortamda yolumuza devam etmenin hazzını yaşayacağız." dedi.

Bakan Yardımcısı Ersoy, beraberinde Diyarbakır Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, AK Parti Diyarbakır Milletvekilleri Oya Eronat ve Ebubekir Bal ile Diyarbakır-Şanlıurfa kara yolunda bulunan Pirinçlik Karakolu ve yol kontrol noktasını ziyaret etti.

Ersoy, ziyaretinde gazetecilere yaptığı açıklamada, yeni yıla Diyarbakır'da ve kentin huzuru, güveni, vatandaşın mutluluğu için görevi başında olan güvenlik güçleriyle girdiği için mutlu olduğunu söyledi.

Türkiye'nin, sınırları neredeyse ortadan kaldırılmış, terör örgütlerinin bataklığı haline getirilmiş, devlet olma özellikleri ortadan kalkmış komşulara sahip olduğunu ve bütün terör örgütlerinin hedefi haline getirildiğini anlatan Ersoy, tüm bu olumsuzluklara rağmen Türkiye'nin bir huzur adası olduğunu vurguladı.

Bu coğrafyayı daha fazla Suriyeleştirmek, Iraklaştırmak, Libyalaştırmak isteyenlere karşı el birliği ile mücadele edilerek bu güzel sonucu aldıklarını belirten Ersoy, şunları kaydetti:

"Bu huzurun bir nişanesi olarak ülkemizin dört bir yanında bütün özel günlerimizi huzur içerisinde geçirebiliyoruz. Hiç kimsenin bizim huzurumuzu, güvenliğimizi, asayişimizi bozmasına izin vermeden yolumuza devam edeceğimiz, barış, kardeşlik içinde ülkemizin dört bir köşesinde, her noktasında devletin varlığının hissedildiği, milletinin de devletine sonuna kadar güvendiği bir ortamda yolumuza devam etmenin hazzını yaşayacağız."

Vali Güzeloğlu da yeni yılın Diyarbakır'a, Türkiye'ye ve tüm insanlığa sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini diledi.

Kentte, yılbaşına yönelik vatandaşın huzur ve güveni için 9 bin 200'ü aşkın güvenlik görevlisinin çalıştığını aktaran Güzeloğlu, "Görevi başında fedakarca, başta terör örgütleri olmak üzere kahramanca mücadeleyi sergileyen, Diyarbakır'ı diyarı huzur haline getiren, bugün de vatandaşın huzur, güven içerisinde yeni yılı karşılamasını sağlayan bütün güvenlik personeline teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Yol kontrol noktasında durdurulan araçtaki vatandaşlarla bir süre sohbet eden Ersoy, daha sonra karakolda bulunan jandarma personelinin yeni yılını kutladı.

Bakan Yardımcısı Ersoy'a, Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Halis Zafer Koç ve İl Emniyet Müdürü Tacettin Aslan eşlik etti.

Kaynak: AA / Güncel

Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title