Haberler

Ulaştırma ve Demiryolu Çalışanları Hak Sendikası Üyeleri, İftarda Buluştu

(HAKSEN) bağlı Ulaştırma ve Demiryolu Çalışanları Hak Sendikası'nın üyeleri iftarda bir araya geldi.

Kamu Çalışanları Hak Sendikaları Konfederasyonu'na

(HAKSEN) bağlı Ulaştırma ve Demiryolu Çalışanları Hak Sendikası'nın üyeleri iftarda bir araya geldi.

Ulaştırma ve Demiryolu Çalışanları Hak Sendikası Genel Başkanı Tuncay Altun, Mevlana Restoran'da düzenlenen iftar yemeğinin ardından yaptığı konuşmada, üyeleriyle her zaman bir arada olmak adına bu etkinlikleri düzenlediklerini belirtti.

Sendikalarının, kendi iş kolunda artık Türkiye'de 4. büyük sendika olduğunu ifade eden Altun, Türkiye'nin bir çok yerinde teşkilatlarını kurduklarını, genç ve idealist insanların aralarına katıldığını kaydetti.

Altun, şunları söyledi:

"6-7 yıldır bizimle beraber olup yılmadan bu onurlu mücadeleye destek verdiniz. Hiç bizi yalnız bırakmadınız. Bu ne kadar doğru bir yerde olduğumuzu gösteriyor. Genelde sendikalar, bireysel menfaatler üzerine kuruludur. Bizimle beraber olan insanlar 'ben bireysel menfaatler düşünmüyorum, ülkemin geleceğini düşünüyorum, kurumlarımın geleceğini düşünüyorum' diyerek Ulaşım HAKSEN'e katıldınız, bundan dolayı da sizlere teşekkür ediyorum."

Üyelerinden daha çok destek isteyen Altun, bu yıl üye sayılarının artmasını istediklerini söyledi. Yemeğe katılan üyelere teşekkür eden Altun, eski sendika üyesi Osman Aydın'a verdiği destekten dolayı plaket takdim etti.

Muhabir: Merve Topuz

Yayıncı: Ahmet Ekici - SİVAS

Kaynak: AA / Yerel

Hak Sendikaları Konfederasyonu Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title