Haberler

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Yıldırım, Aydın'da

Bakan Binali Yıldırım, Aydın'da MÜSİAD şubesinin açılış törenine katıldı.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Aydın'da Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD)  şubesinin açılış törenine katıldı.

Yıldırım, İzmir Adnan Menderes Havalimanı'ndan Aydın Valisi Kerem Al ve protokol üyelerince karşılandı. Karayoluyla Aydın'a geçen Yıldırım, MÜSİAD şubesinin açılış kurdelesini kesti. Bir süre çevredeki vatandaşlarla sohbet eden Yıldırım, daha sonra Sultanhisar'da, MÜSİAD'ın açılışına katkı sağlayan kurum ve kuruluşların temsilcileriyle bir araya geldi.

Bakan Yıldırım'ın boğazındaki rahatsızlığı nedeniyle konuşma yapmadığı etkinlikte söz alan MÜSİAD Başkanı Nail Olpak, Türkiye'nin son günlerde kaygılandıran olaylar yaşandığını söyledi.

Çözüm süreci gibi büyük bir fırsat yakalamışken, Reyhanlı'daki saldırı, Taksim Gezi Parkı'ndaki olayların kabul edilemez olduğunu ifade eden Yıldırım, şunları kaydetti:

"Bu durum bizi derinden üzüyor. Günlerdir başlangıçta masum görünen ama geldiği noktada ağaçların sökülmesini protesto edenlere bile acı veren boyuta gelen olaylar yaşıyoruz. Türkiye'nin enerjisini bu kadar kolay harcamamalıyız. Bir baba olarak, bırakın iş adamını bir vatandaş olarak hem çocuklarımın hem de ülkemin geleceği adına kaygı duyuyorum. Bu noktada, son derece dikkatli ve hassas davranmalıyız."

Türkiye'deki bankacılık sistemi ile ilgili uyarılarda da bulunan Olpak, bankaların kar etmesine karşı olmadıklarını ancak ülkenin ticari kurumlarının riskleri sırtlanmaları gerektiğine inandıklarını kaydetti.

Etkinliğe, Vali Kerem Al, AK Parti Aydın milletvekilleri Semiha Öyüş, Gültekin Kılınç ve çok sayıda davetli katıldı.

Bakan Binali Yıldırım, Aydın'daki temaslarının ardından kentten ayrıldı. - Aydın

Kaynak: AA / Yerel

Binali Yıldırım Kerem Al Türkiye Aydın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title