Haberler

Ulaştırma Bakanı Turhan: "Kuzey Marmara Otoyolu'nun Çatalca Kavşağına Kadar Olan Kısmını Trafiğe...

Ulaştırma Bakanı Turhan: "Kuzey Marmara Otoyolu'nun Çatalca kavşağına kadar olan kısmını trafiğe açıyoruz" "Tekirdağ İstanbul'a artık yoğun bir trafikte sıkışık bir halde gitmeyecek" "Çatalca'dan girecek yarım saatte İstanbul'un göbeğinde inşallah"TEKİRDAĞ - Cumhurbşakanı Recep Tayyip...

Ulaştırma Bakanı Turhan: "Kuzey Marmara Otoyolu'nun Çatalca kavşağına kadar olan kısmını trafiğe açıyoruz"

"Tekirdağ İstanbul'a artık yoğun bir trafikte sıkışık bir halde gitmeyecek"

"Çatalca'dan girecek yarım saatte İstanbul'un göbeğinde inşallah"

TEKİRDAĞ - Cumhurbşakanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Tekirdağ'daki mitingi öncesi konuşan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, özellikle yaz aylarında tatilci vatandaşların da yoğunluğu nedeniyle çileye dönüşen Tekirdağ-İstanbul yollu hakkında yaptığı açıklamada, "Tekirdağ İstanbul'a artık yoğun bir trafikte sıkışık bir halde gitmeyecek. Çatalca'dan girecek yarım saatte İstanbul'un göbeğinde inşallah" dedi.

Cumhrubaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Tekirdağ'da gerçekleştirdiği miting öncesi Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan Konuştu.

Yarım saate Tekirdağ'dan İstanbul'un göbeğinde

Bakan Turhan Konuşmasında, "Tekirdağ yolların yapıldı mı? Tekirdağ Kınalı'ya kadar bölünmüş yol yapıldı. Malkara-İpsala yapıldı. Çorlu'ya bağlandık. Çerkezköy- Çorlu çevre yolları yapıldı. Şimdi Hayrabolu'ya bağlanıyoruz. Onu da bu yıl bitireceğiz inşallah. Bu da yetmez biraz sonra bugün buradan ayrıldıktan sonra Kuzey Marmara Otoyolu'nun Çatalca kavşağına kadar olan kısmını trafiğe açıyoruz. Tekirdağ İstanbul'a artık yoğun bir trafikte sıkışık bir halde gitmeyecek. Çatalca'dan girecek yarım saatte İstanbul'un göbeğinde inşallah. Yeter mi? Yetmez. Öbür gün Çanakkale'deyiz. Çanakkale Köprüsü'nü yapıyoruz. Dünyanın en büyük köprüsü 2 bin 23 metre, iki ayak arası. Onlar konuşur. Onlar bakar. Biz yıkmaya değil, yapmaya geldik. Bizim bir liderimiz var. Size hakkını teslim etmeye gelen bir lider. Sizin hak ettiğiniz hizmetleri size vermek için ülkeyi kalkındırmak için gelen bir lider var" dedi.

"Birileri soğanla, domatesle, patatesle siyaset yapmaya çalışıyor"

"Tekirdağ sanayide, tarımda, turizmde büyüyor musun? Büyüyorsun" diyen Bakan Turhan, "Sen büyüdükçe Türkiye'ye büyüyor. Türkiye büyüdükçe milletimiz ayağa kalkıyor. Onun itibarı yükseliyor. Bunu kıskananlar yok mu? Var. İçten ve dıştan işbirlikçiler ile birlikte bizim önümüze engeller çıkarmaya çalışıyorlar. Ama bu engelleri 94'ten beri İstanbul'da belediye başkanlığı görevini aldıktan sonra İstanbul'u çöpten, çamurdan, çukurdan kurtardıktan sonra bu millet ona inandı. Güvendi. Ankara'ya getirdi. 17 yıldan beri ülkeyi ayağa kaldırdı mı? Evet daha da ileri gideceğiz. Birileri soğanla, domatesle, patatesle siyaset yapmaya çalışıyor. Bu ülke domatesle patatesle kalkınmaz. Bu ülke bilimle, teknikle kalkınır Tekirdağ. Bizim önümüze ne kadar engel çıkarlarsa çıkarsınlar. Sayın Cumhurbaşkanımızın azmiyle, kararlılığıyla, yüksek vizyonuyla aklı selim ile kızmadan dik durarak, çalışarak, üreterek mücadelemize devam edeceğiz" diyerek konuşmasını noktaladı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Tekirdağ Marmara Çatalca Genel Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor Damla elendi mi? Survivor Damla gitti mi 24 Nisan 2024? Trabzonspor Karagümrük maçı CANLI izle! 24 Nisan TS Karagümrük ZTK maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Sandık Kokusu 20. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 158 Nisan Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title