Haberler

Ukraynalı Turistleri Taşıyan Midibüs Kaza Yaptı: 17 Yaralı

Muğla- Denizli karayolunda, Ukraynalı turistleri taşıyan midibüsün devrildiği kazada, 17 kişi yaralandı.

Bodrum'dan Denizli- Pamukkale'ye Ukraynalı turistleri taşıyan 45 HD 0924 plakalı Tuncay G. yönetimindeki midibüs, Muğla- Denizli karayolu 17. kilometresi Yaylasöğüt mevkisinde havanın yağışlı olması nedeniyle devrildi. 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbarın ardından olay yerine çok sayıda ambulans ile Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'na ait ekipler sevk edildi. Kazada devrilen midibüste bulunan tercüman İlhami Geçit, turistler Iana Dubauyk, Alla Tarasıu, Volodymyr Trasuk, Anna Osypenko, Vıta Parfenovych, Halina Frolova, Alisa Isımsız, İevgeniia Lapchuk, Fred Sdorılovys, Andrıı Prodtsenko, Olegsdr Shevchenko, Alfied Stanilosvsky ve ismi öğrenilemeyen 2 kişi daha çeşitli yerlerinden yaralandı.

Yaralılar olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslar ile Menteşe ilçesinde bulunan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi ve Özel Yücelen Hastanesi'nde tedavi altına alındılar.

Menteşe Kaymakamı olay yerinde

Kazanın ardından olay yerine gelen Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız, " Bodrum'dan Pamukkale'ye turistleri taşıyan midibüs aşırı yağıştan dolayı yoldan çıktı. Yaralılar ambulanslarla hastanelere kaldırıldı" dedi.

Muğla Valiliğinden kaza ile ilgili yapılan açıklamada, "Bugün saat 09.25 sıralarında Ula ilçesi Yaylasöğüt mevkisinde Bodrum'dan Denizli'ye gitmekte olan Ukraynalı turistleri taşıyan yolcu midibüsü yağışa bağlı kayma sebebiyle kaza yapmıştır. Yaralılardan 16'sı Ukraynalı turist kafilesinden olup, araçta ayrıca 1 şoför ve 1 rehber bulunmaktadır. 13 yaralı Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, 4 yaralı da Muğla Yücele Hastanesi'ne ivedilikle sevk edilerek tedavilerine başlanmıştır. Yaralılardan 10'u ayakta tedavi edilmiş, herhangi bir sağlık sorunu olmayan araç şoförü olay yerinde kalmıştır. Diğer yaralıların da hayati tehlikesi bulunmamaktadır" denildi. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Pamukkale Menteşe Denizli Bodrum Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title