Haberler

Aracını Hatalı Park Edip İnsanları Uzun Süre Bekleten Şoföre Meydan Dayağı Attılar

Güncelleme:

Ukrayna'da bir adam, alışveriş için markete gittiğinde aracını tramvay yoluna park edince yolcular uzun süre onun dönmesini bekledi. Sinirlenen kalabalık, alışverişini bitirip dönen adamı arabadan indirip dövdü.

Ukrayna'nın başkenti Kiev'de aracını hatalı park eden sürücü vatandaşlar tarafından öldüresiye dövüldü.

TRAMVAY YOLUNA PARK EDİP ALIŞVERİŞE GİTMİŞ

Lukyanovskaya metro istasyonu yakınlarında, aracını hatalı park eden sürücüye, yayalardan meydan dayağı geldi. Öğlen saatlerinde yaşanan olayda, aracını bir marketin karşısına park ederek, alışverişe giden sürücü, döndüğünde sinirli bir kalabalıkla karşılaştı. Aracını hatalı park ettiği için tramvay ve otobüslerin geçişini engelleyen ve trafiğin durmasına neden olan sürücü ile yayalar arasında önce sözlü tartışma çıktı. Daha sonra araç sürücüsünü otomobilinden indiren kalabalık, yere yatırarak dövmeye başladı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ukrayna Kiev Komik - İlginç Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (11)

GÖZLERİ DUYMAYAN ADAM:

Sabahtan akşama kadar Cadde kenarlarına araba park edenlere ceza yazılması lazım. Trafik tıkanıyor.

6
0
yanıtYanıtla
kızgın:

Ne iğrenç görüntü şerefsizler yaşlı başlı insana o yapılmaz. Türkiye de de aynısını bekliyoruz demiş bide inşallah sana yaparlar.

4
2
yanıtYanıtla
Deniz:

Sende tramvay da bir saat bekle, bakalım ozaman düşüncen değişmez mi?

yanıt2
yanıt0
Keleş Kazım:

Bu ülke ancak böyle düzelir diyecektim ki olay Türkiye''de değilmiş, umutlarım başka bahara kaldı.

3
0
yanıtYanıtla
Çorum:

çorum

1
1
yanıtYanıtla
Ben:

Hay ölesinn

0
1
yanıtYanıtla
eko:

şimdi bu videoda adamı siz zorla cıkarıp dovdulermı sanıyorsunuz anca turkıyede olur videodakı bu olay sudur evet tramvay yoluna park edılıyor araba adam gelınce kızgın kalabalık tartaklıyor adam hem sarhoş sarhoş hem karsılık verıyor plıs cagırılıyor bu arada halk arabadan cıkarıp yere yatırıp polısın gelmesını beklıyor. .

1
0
yanıtYanıtla
VATANTAŞ:

ülkemizde yaşına hürmeten böyle birşey yapılmaz ama ağa paşa geçinen hem suçlu hemde güçlü olan tiplere bundan beterini yapıcaksın. . . ama biz korkağız. haklıyken bile siniyoruz malesef. . .

1
0
yanıtYanıtla
ahmet beyim:

Türkiyede de böyle alçakları döveceksin, polisin kestiği cezalar az geliyor

0
0
yanıtYanıtla
ali simsek:

alin ehliyetini olsun bitsin

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title