Haberler

Uki Uluslararası Konfeksiyon, Üretimi 6 Ağustos'a Kadar Durdurdu

Uki Uluslararası Konfeksiyon, Kredi İlişkisi İçinde Bulunduğu Bankaların Şirket Aleyhinde İcra Takibi Başlatması, Hammadde, Yarımamul ve Mamullerinin Haczedilerek Muhafaza Altına Alınması ve Bankalarla Yapılan Görüşmelerin Olumsuz Sonuçlanması Nedeniyle Üretim Faaliyetlerini Geçici Olarak 6 Ağustos 2007 Tarihine Kadar Durdurdu.

UKİ Uluslararası Konfeksiyon, kredi ilişkisi içinde bulunduğu bankaların şirket aleyhinde icra takibi başlatması, hammadde, yarımamul ve mamullerinin haczedilerek muhafaza altına alınması ve bankalarla yapılan görüşmelerin olumsuz sonuçlanması nedeniyle üretim faaliyetlerini geçici olarak 6 Ağustos'a kadar durdurdu.

UKİ Uluslararası Konfeksiyon'dan İMKB'ye gönderilen açıklamada, şirketin kredi ilişkisi içinde bulunduğu bankaların, şirket aleyhinde icra takibi başlatması, hammadde, yarımamul ve mamullerinin haczedilerek muhafaza altına alınması ve bankalarla yapılan görüşmelerin olumsuz sonuçlanması nedeniyle üretim faaliyetlerinin geçici olarak 6 Ağustos 2007 tarihine kadar durdurulduğunu bildirdi. Açıklamada ayrıca, 3-16 Temmuz tarihleri arasında senelik ücretli izin hakları kullandırılan imalat çalışmalarının ücretli izinlerinin 6 Ağustos 2007'ye kadar uzatılmasına karar verildiği ifade edildi.(ANKA)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title