Haberler

Ufuk Koleji İkinci Oldu

Zonguldak Özel Ufuk İlköğretim Okulu, Eskişehir'de Düzenlenen Yunus Emre Sevgi ve Barışa Çağrı Projesi Olimpiyatları'nda (Yunepo)'nda Türkiye İkincisi Oldu.

Zonguldak Özel Ufuk İlköğretim Okulu, Eskişehir'de düzenlenen Yunus Emre Sevgi ve Barışa Çağrı Projesi Olimpiyatları'nda (YUNEPO)'nda Türkiye ikincisi oldu.

Eskişahir'de düzenlenen Yunus Emre Sevgi ve Barışa Çağrı Projesi Olimpiyatları'nda Zonguldak Ufuk Koleji 7. Sınıf öğrencisi İrem Sena Köktürk, Halk Ozanı Yunus Emre'nin "Kahrın da Hoş lütfun da Hoş" adlı şiiri ile ikinci oldu. 2-4 Mayıs 2008 tarihleri arasında Eskişehir'de düzenlenen 1. Uluslar arası Yunus Emre Sevgi ve Barışa Çağrı Projesi Olimpiyatları'nın (YUNEPO) ödül töreni pazar günü gerçekleştirildi. Toplam 35 ülke, 441 okul ve 3 bin 100 öğrencinin başvurduğu olimpiyatta Ufuk Koleji 7. Sınıf öğrencisi İrem Sena Köktürk, İlköğretim Şiir Okuma dalında Türkiye İkincisi oldu. Yunus Emre'nin "Kahrın da Hoş Lütfûn da Hoş" adlı şiiriyle yarışmaya katılan Ufuk Koleji Türkçe Zümre Başkanı Davut Demirbaş, "Yunus Emre'nin evrensel mesajı olan sevgi ve barışı özümsemek çok önemli. Bu olimpiyatı işte bu nedenle çok önemsiyoruz. Senegal'den Amerika Birleşik Devletleri'ne, Vietnam'dan Polonya'ya her renk ve milletten öğrencilerle Türk öğrencilerin kaynaşması da ayrıca takdire şayandı" dedi.

Öğrencilerinin güzel bir performansla Türkiye ikinciliğini hak etmesinin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Özel Ufuk Koleji Müdürü Gökhan Altıntaş ise, "Biz bu başarıyı tattıran öğrencimizi ve danışman öğretmenimizi tebrik ediyorum" dedi.

Ufuk Koleji, Türkiye ikinciliğiyle bin 500 YTL'lik ödülün de sahibi oldu.

(ET-ET-Y) 05.05.2008 16:59 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title