Haberler

UEFA Yetkililerinden Saracoğlu'na Büyük Övgü

UEFA Kupası'nda Gelecek Sezon Final Maçına Evsahipliği Yapacak Olan Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda İncelemelerde Bulunan UEFA Yetkililerinin, Organizasyonu ve Stadı Beğendiği Bildirildi.

UEFA Kupası'nda gelecek sezon final maçına evsahipliği yapacak olan Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda incelemelerde bulunan UEFA yetkililerinin, organizasyonu ve stadı beğendiği bildirildi.

Fenerbahçe Kulübü'nün resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, sarı-lacivertli takımın Sevilla ile yaptığı Avrupa Şampiyonlar Ligi 2. tur ilk maçı öncesi ve sonrası statta incelemelerde bulunan UEFA yetkililerinin, stattan ve organizasyondan memnun kaldığı kaydedildi.

Açıklamaya göre, UEFA Delegesi Michael Van Praag'ın raporu şöyle:

“Organizasyon: Genel olarak her ayrıntı ile üst düzeyde ilgilenildi. Çalışanlar ile UEFA delegasyonu arasında son derece uyumlu bir çalışma sergilendi. UEFA delegasyonu stat içerisindeki çalışmalarında hiçbir sorun ile karşılaşmadı. Delegasyon ve hakemlerin geliş gidişleri zamanında ve konforlu biçimde sağlandı. Toplantılar tam zamanında ve uygun biçimde gerçekleştirildi.

Stat: Stattaki tüm bölümlerin eksiksiz biçimde hazır olduğu görüldü. Soyunma odaları, delegasyon odaları, doping kontrol odası mükemmel bir dizayn içerisindeydi. Ayrıca müsabakadan 1 gün önce tamamen kar ile kaplı saha, son derece üstün bir gayret ile maç günü kusursuz hale getirildi. Bu olağanüstü çalışmadan dolayı tüm Fenerbahçe Kulübü yönetimi ve çalışanlarına da şükranlarımı ve teşekkürlerimi iletmek isterim.”

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title