Haberler

UEFA Yetkilileri Şükrü Saracoğlu Stadı'nda İncelemelerde Bulundu

Fenerbahçe ile İngiltere'nin Chelsea Takımları Arasında 2 Nisan Çarşamba Günü Oynanacak Avrupa Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final İlk Maçı Öncesi UEFA Yetkilileri ve Maçı Canlı Yayınlayacak Televizyon Kanallarının Yetkilileri, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda İncelemelerde Bulundu.

Fenerbahçe ile İngiltere'nin Chelsea takımları arasında 2 Nisan Çarşamba günü oynanacak Avrupa Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçı öncesi UEFA yetkilileri ve maçı canlı yayınlayacak televizyon kanallarının yetkilileri, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda incelemelerde bulundu.

Fenerbahçe-Chelsea maçının ön hazırlığı için İstanbul'a gelen UEFA yetkilileri John Barton ve Frank Renekke ile maçı canlı yayınlayacak Almanya'dan Premiere TV, İngiliz Sky TV ve Türkiye'den Star TV yetkililerine Dış İlişkiler Müdürü Turgut Acar, Fenerbahçe Medya Sorumlusu Mehmet Çatay ve Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı Müdürü Ayhan Bak eşlik etti. Canlı yayınlar için ön hazırlık çalışmasının yapıldığı toplantının ardından stat ve çevresi gezildi. Toplantı ve gezide canlı yayınlarda kamera pozisyonları, medya mensuplarının bulunacağı yerler gibi konular ele alındı.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nı, yarın da Chelsea Kulübü'nden gelecek yetkililer gezecek.

(KÇ-KÇ-CC-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title