Haberler

UEFA, Valencia ve Inter'i Soruşturma Kapsamına Aldı

Avrupa Futbol Federasyonları Birliği (UEFA), Dün Akşam Valencia ile Inter Arasında Oynanan Avrupa Şampiyonlar Ligi 2. Tur Rövanş Karşılaşmasının Ardından Çıkan Kavgayı Araştırıyor.

Avrupa Futbol Federasyonları Birliği (UEFA), dün akşam Valencia ile Inter arasında oynanan Avrupa Şampiyonlar Ligi 2. tur rövanş karşılaşmasının ardından çıkan kavgayı araştırıyor.

UEFA, maçın ardından çıkan kavgayla ilgili her iki kulübün de soruşturma kapsamına alındığını, Kontrol ve Disiplin Komitesi'nin 22 Mart'ta yapacağı toplantıda konunun görüşüleceğini duyurdu.

Dün akşam yapılan ve 0-0 beraberlikle sonuçlanan maçın ardından Valencia'dan Carlos Marchena ile Inter'in orta saha oyuncusu Nicolas Burdisso arasında saha ortasında yaşanan itişmeye, İspanyol takımın yedek kulübesinden gelerek katılan ve Burdisso'ya yumruk atan David Navarro olayların başlamasına neden olmuştu.

Burdisso'ya attığı yumrukla İtalyan futbolcunun burnunu kıran Navarro, daha sonra Interli futbolcular tarafından saha içinde kovalanmış, Navarro da soyunma odasına kaçmak zorunda kalmıştı.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title