Haberler

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde İlk Finalist Real Madrid

Güncelleme:

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ilk finalist Bayern Münih'i deplasmanda 4-0 mağlup eden Real Madrid oldu.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ilk finalist Bayern Münih'i deplasmanda 4-0 mağlup eden Real Madrid oldu.

UEFA Şampiyonlar Ligi Yarı Finali'nde Real Madrid, geçen sezonun şampiyonu Bayern Münih'i eledi ve adını finale yazdırdı. 1-0'ın avantajı ile Almanya'ya giden Real Madrid, Bayern Münih'i deplasmanda da 4-0 mağlup etti ve finale yükselen ilk takım oldu. Real Madrid'in ilk iki golünü 16 ve 20. dakikalarda İspanyol futbolcu Sergio Ramos kaydetti. Diğer iki gol ise 34 ve 90. dakikalarda Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo'dan geldi. Real Madrid bu sonuçla yarı finalde toplam skoru 5-0 yaptı ve finale yükselen ilk takım oldu.

Bayern Münih karşısında attığı 2 golle, bu sezon attığı gol sayısını 16 yapan Cristiano Ronaldo, Arjantinli yıldız Leonel Messi'yi geçti ve UEFA Şampiyonlar Ligi'nde bir sezonda en çok gol atan oyuncu oldu.

DİĞER FİNALİST YARIN BELLİ OLACAK

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ikinci finalist yarın akşam Chelsea ile milli futbolcu Arda Turan'ın da formasını giydiği Atletico Madrid arasında oynanacak mücadeleden sonra belli olacak. İki takım İspanya'da oynanan yarı final ilk maçında golsüz berabere kalmıştı.

FİNAL 24 MAYIS'TA

2013-2014 UEFA Şampiyonlar Ligi'nin finali 24 Mayıs'ta Portekiz'in başkenti Lizbon'da bulunan 65 bin 647 koltuk kapasiteli Estadio da Luz Stadyumu'nda oynanacak. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title