Haberler

UEFA Şampiyonlar Ligi

UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu 3.maçında Galatasaray kendi evinde Romanya temsilcisi CFR Cluj ile karşılaştı.

UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu 3. maçında Galatasaray kendi evinde Romanya temsilcisi CFR Cluj ile karşılaştı. Yoğun yağış altında oynanan maçın ilk yarısı Cluj'un 1-0'lık üstünlüğü ile tamamlandı.

MAÇTAN DAKİKALAR (İLK YARI)

2. dakikada sol kanatta topla buluşan Camora'nın yerden ortasına Bastos gelişine vurdu. Top az farkla auta çıktı.

6. dakikada Camora'nın kafayla penaltı noktasına indirdiği topla buluşan Bastos'un vuruşu yandan auta çıktı.

14. dakikada Hamit'in ceza sahası dışından sert şutunu kaleci uzanarak çeldi.

19. dakikada Camora'nın sol kanattan yaptığı ortaya Pantelis Kapetanos dokundu. Kademeye giren Dany'nin göğsüne çarpan top ağalara gitti. 0-1

28. dakikada Amrabat ile tartıştığı için sarı kart gören Aguirregaray, Selçuk'a yaptığı faulün ardından ikinci sarı kartla oyundan atıldı.

29. dakikada Melo'nun kaldırdığı topa Hamit sert vurdu. Köşeye giden topu Felguiras güçlükle çıkardı.

35. dakikada ceza sahası içinde rakibin topa el ile müdahale etmesinin ardından hakem penaltı noktasını gösterdi. Melo'nun penaltısını kaleci uzanarak yumrukladı.

STAT: Türk Telekom Arena

HAKEMLER: Paolo Tagliavento xx, Andrea Stefani xx, Ainar Leppanen xx

GALATASARAY: Muslera xx, Riera xx, Semih xx, Dany xx, Eboue xx, Melo xx, Selçuk xx, Amrabat x, Hamit x (Burak dk. 39 x), Elmander x (Emre dk. 42 ?), Umut x

YEDEKLER: Ufuk, Cris, Hakan, Engin, Emre, Sabri

TEKNİK DİREKTÖR: Fatih Terim

CFR CLUJ: Felgueiras xx, Sepsi xx, Cadu xx, Piccolo xx, Pinto xx, Godemeche xx, Aguirregaray xx, Camora xx, Alberto xx, Bastos xx, Kapetanos xx

YEDEKLER: Stancioiu, Mureşan, Nicoara, Maftei, Bjelanovic, Rada, Pedro

TEKNİK DİREKTÖR: Ioan Andone

GOL Dany (dk. 19 K.K.) (CFR Cluj)

KIRMIZI KART: Aguirregaray (dk. 28) (CFR Cluj)

SARI KARTLAR: Umut, Amrabat, Melo (Galatasaray), Aguirregaray, Bastos (CFR Cluj) - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

UEFA Şampiyonlar Ligi Galatasaray Felipe Melo Romanya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER!!!?? TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı? Kalkınma Yolu Projesi nedir, nereden geçiyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title