Haberler

UEFA Kupası Sevilla'nın

Güncelleme:

UEFA Avrupa Ligi finalinde son şampiyon Sevilla, Dnipro'yu 3-2 yenerek kupayı dördüncü kez müzesine götürdü.

UEFA Avrupa Ligi'nde nefes kesen finalde Sevilla, Dnipro'yu 3-2 yenerek art arda iki, toplamda ise dördüncü kez kupayı müzesine götürdü. İspanyol ekibi, bu kupayı en çok kazanan takım unvanını da ele geçirdi.

KUPAYI EN ÇOK KAZANAN TAKIM SEVILLA

UEFA Avrupa Ligi'ni kazanan Sevilla, önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek.Son 9 yılda 4 kez Avrupa Ligi şampiyonu olan #Sevilla, kupayı en çok kazanan takım oldu. Juventus, Inter ve Liverpool'un 3 şampiyonluğu var.

DNİPRO-SEVİLLA: 2-3
STAT: Varşova
HAKEMLER: Martin Atkinson, Michael Mullarkey, Stephen Child (İngiltere)
DNİPRO: Boyko - Fedetskiy, Douglas, Chebaryachko, Leo Matos – Kankava (dk. 85 Shakhov), Fedorchuk (dk. 70 Bezus) - Matheus, Rotan, Konoplyanka – Kalinic (dk. 78 Seleznyov)
SEVİLLA: Sergio Rico - Aleix Vidal, Carrico, Kolodziejczak, Tremoulinas - M'Bia, Krychowiak - Reyes (dk. 59 Coke), Banega (dk. 89 Iborra), Vitolo - Bacca (dk. 82 Gameiro)
GOLLER: Kalinic (dk. 9), Rotan (dk. 44) / Krychowiak (dk. 28) , Bacca (dk. 31 ve 73)
SARI KARTLAR: Kankava (dk. 17), Kalinic (dk. 45+2), Bezus (dk. 70), Rotan (dk.75), Matos (dk. 84) / Krychowiak (dk. 45+1), Carriço (dk. 69), Bacca (dk. 74)

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Spor Haberler

500

Yorumlar (17)

Mustafa..(((('????.xxxMobil-IOS:

KILIÇDAROĞLUNU hdp NİN BARAJ KORKUSU NE İLGİLENDİRİYOR.chdp İKİSİDE AYNI MARKSİS.LELİNİST AKIMIN DEVAMI.BİRİ dhkp-c BİRİ pkk TERÖR ÖRGÜTLERİNİN DEVAMI.ÜLKEYİ,DIŞ GÜÇLERİN DE YARDIMIYLA 40 SENEDİR TERÖR VE KAUS ORTAMINDA BIRAKTILAR.KÜRDÜN,TÜRKÜN,ALEVİNİN,SÜNNİNİN NORMALDE HİÇ BİR SORUNU YOK.SORUNU ÇIKARANLAR DIŞ GÜÇLER VE ÜLKEMİZDEKİ UZANTILARI SATILMIŞ KÖPEKLER.(((((((((,,,,????xyz

4
32
yanıtYanıtla
abizer:

fenerde birgin turkiyede zirat kupasini alabilir hehehhehhehe

6
6
yanıtYanıtla
Clark 61 Mobil-IOS:

Helal sana takımsın ıkı kez ust uste aldılar adamlar bee.

10
1
yanıtYanıtla
adem doğan:

BİZİM CEYREK FİNALE CIKTI DİYE İKİ TUR ATLADI DİYE SABAHA KADAR SEVİNEN SÖZDE BÜYÜK TAKIMLAR. . . . DNİPRO SİZE KAPAK YAPTI BAKIN DA BİRAZ DERS ALIN. . . .

9
1
yanıtYanıtla
ALPER80:

bizimkiler bunlardan daha çok para kazanıyor ama gel gör ne milli takımda ne klüp takımlarında başarı var. yazık giden paralara.

8
0
yanıtYanıtla
devam et türkiye:

BİRDE BİZİM EZİK TAKIMLAR HAVA ATARLAR. HELE GALATASARAY ÖMRÜNDE 1 KERE ALDI HER SENE BİZİM UEFA KUPAMIZ VAR DEYİP DURUYOR. SEVİLLA GİBİ OLSA NE OLACAK KİM BİLİR :D

4
4
yanıtYanıtla
realite:

kızılyıldız bile o kupayı almış. . . nice adı sanı unutulmuştakım o kupayı almış, bakmayın siz cinconun hava attığına. . . cinconun kupa aldığı sene elediği takımlar(herta berlin, bologna, realmallorca, leeds united)şu an hepsi 2. ligdeler. . . müthiş bir şansla(belkide orda bile masonik şike olabilir, müslüman bir ülkeden bir şampiyon(nasılsa sıradan uefa) çıkaralım yıllarca onunla avunsunsunlar diye) o sene o kupayı aldı. . . sorsam geçen yıl kim aldı diye kimse hatırlamaz. . . eğer parelel hainlik kumpas olmasaydıfb ş. liginin favorilerinden olacaktı. . . kına yaksın lar israil sevdalıları. .

4
3
yanıtYanıtla
yunus:

Fulham 7 yıl önce uefa kupasında final oynadı şu an ingiltere 2. ligde oynuyor. Sevilla İspanyanın 6. iyi takımı kupayı aldı; Dnipro ise haddini bilerek doğru oyunla Ukraynanın 3. en iyi takımı olmasına rağmen final oynadı. Fenerbahçe ise 2 yıl önce yarı final oynadı ama kura şansı ile yarı finale çıktı çünkü benficayla karşılaşana kadar mahalle takımlarıyla oynayıp zor kazandı. Galatasaray ise son şampiyonlar liginde 20 gol yiyip 2 gol atabildi ve 2 milyar liralık bir borçla iflasın eşiğine geldi.

2
4
yanıtYanıtla
realite:

avrupanın kralıymış. . . gs yalakalığına bak (o aldı diye). . . o kupa ş. liginin yanında esamesi olmaz. . . . ş. liginin çeyrek finalistleri o kupadan değerlidir. . . o kupa sadece sembol kupasıdır. . . güçlülerin kupası ş. ligidir. . . gs gibi görmemişin oğlu olmuş misali. . . . başlık atmayın. . .

6
0
yanıtYanıtla
HimobilWeb@haberler.com:

Adamlar 4. Kez alıyorlar helal olsun bizim gs 1 kere aldı 20 sene olacak hala onu konuşuyorlar. Işte bu farkımız

4
2
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title