Haberler

UEFA Kupası'nda Eşleşmeler Belirlendi

Fenerbahçe'nin Dün 3. Tur Rövanş Maçında Hollanda'nın Az Alkmaar Takımına Elendiği UEFA Kupası'nda, Yeni İşleşmeler Belli Oldu.

Fenerbahçe'nin dün 3. tur rövanş maçında Hollanda'nın AZ Alkmaar takımına elendiği UEFA Kupası'nda, yeni işleşmeler belli oldu.

Dün rövanş karşılaşmaları tamamlanan 3. tur mücadelesinde tur atlayan takımların bir sonraki turda oynayacakları rakipler belli oludu.

Aralarında geçen yılın kupa şampiyonu Sevilla'nın da bulunduğu 4 İspanyol takımı geceye damgasını vururken, ayrıca 2 İngiltere, 2 Fransa, 2 Almanya, 2 Portekiz, 1 Hollanda, 1 İsrail, 1 İskoçya ve 1 Ukrayna takımı bir üst tura adını yazdırmayı başardı.

Fenerbahçe'yi kupadan eleyen AZ Alkmaar, Milli futbolcu Emre Belözoğlu'nun takımı Newcastle United karşı karşıya gelirken, bir dönem Galatasaray ve Beşiktaş'ı çalıştıran Romen teknik adam Mircae Lucescu'nun takımı FC Shakhtar Donetsk, geçen yılın şampiyonu Sevilla ile çeyrek finale çıkma mücadelesi verecek.

UEFA Kupası'nda ilk maçlar 8 Mart Perşembe, rövanş karşılaşmaları ise 14-15 Mart tarihlerinde oynanacak.

UEFA Kupası'nda eşleşmeler şöyle:

/*

Newcastle United (İngiltere)-AZ Alkmaar (Hollanda)

Maccabi Hayfa (İsrail)-RCD Espanyol (İspanya)

Glasgow Rangers FC (İskoçya)-CA Ossasuna (İspanya)

SC Braga (Portekiz)-Tottenham Hotspur FC (İngiltere)

Sevilla FC (İspanya)-FC Shakhtar Donetsk (Ukrayna)

RC Lens (Fransa)-Bayer Leverkusen (Almanya)

Paris Saint Germain FC (Fransa)-Benfica (Portekiz)

Celta Vigo (İspanya)-Werder Bremen (Almanya)

*/

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title