Haberler

Uefa, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Tff Yetkilileri Ankara 19 Mayıs Stadı'nı İnceledi

GENÇLİK ve Spor Bakanlığı Ankara'ya 55 bin kişilik stat için resmen çalışmalara başladı.

GENÇLİK ve Spor Bakanlığı Ankara'ya 55 bin kişilik stat için resmen çalışmalara başladı.

Türkiye Futbol Federasyonu, 2024 Avrupa Şampiyonası ev sahipliği adaylığı için şehirleri daha önce açıklamıştı. EURO 2024 ev sahipliği için İstanbul, Bursa, Antalya, Eskişehir, Gaziantep, Kayseri, Trabzon, Kocaeli ve Ankara şehirleri aday gösterilmişti.

Ancak Ankara 19 Mayıs Stadı'nın ne zaman yıkılacağı ve yenileneceği ile ilgili belirsizlik resmen bugün ortadan kalktı. Aday şehirler arasında bulunan Ankara için çalışmalar bugün tamamen resmileşti. UEFA, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile TFF yetkililerinin bugün yeni stadyumun yapılacağı mevcut 19 Mayıs Stadı'nda incelemelerde bulundukları öğrenildi. Stat incelemelerini tamamlayan yetkililer, Spor Bakanlığı ile yapmış oldukları görüşmelerin ardından ayrıldıkları belirtildi.

Projedeki teknik konuları ve ihale sürecini görüşen Spor Bakanlığı yetkilileri 55 bin kişilik stat için resmen düğmeye bastı. Ankara'da yapılacak olan ve milli takım için tasarlanacak stat ile ilgili UEFA yetkilileri bakanlıktan bilgi aldı. 2018 yılında başlayacak olan ve 19 Mayıs Stadı'nın mevcut yerinde yapılacak olan yeni stat 2020 yılında tamamlanacak. Bakanlık bütçesine konulduğu ve parasının hazır olduğu öğrenilen tesislerin tamamı 7-24 yaşayan spor merkezi halinde olacak. Mevcut tesisler içinde olan tüm binalar yenilenecek ve tekrar hizmete açılacak.

Yeni stat tamamen milli takım için tasarlanacak ve modernize olacak. - Ankara

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

İstanbul Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor Damla kimdir? Peki, Survivor Damla kaç yaşında, nereli? Bein Sports 1-2-3 CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Trabzonspor Karagümrük maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! TS Karagümrük maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Survivor Damla elendi mi? Survivor Damla gitti mi 24 Nisan 2024? Trabzonspor Karagümrük maçı CANLI izle! 24 Nisan TS Karagümrük ZTK maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Sandık Kokusu 20. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title