Haberler

UEFA: Deıvıd'in Sakatlığı Fb'yi Sekteye Uğrattı

Avrupa Futbol Federasyonları Birliği (UEFA), Fenerbahçe'nin Brezilyalı Futbolcusu Deivid de Souza'nın Sakatlığını, 'Deivid'in Sakatlığı, Fenerbahçe'yi Sekteye Uğrattı' Başlıklı Haberle Duyurdu.

Avrupa Futbol Federasyonları Birliği (UEFA), Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Deivid De Souza'nın sakatlığını, ''Deivid'in sakatlığı, Fenerbahçe'yi sekteye uğrattı'' başlıklı haberle duyurdu.

UEFA'nın internet sitesinde, sarı-lacivertli takımın Avusturya Kitzbühel'de İspanyol çalıştırıcı Luis Aragones ile yaptığı ilk antrenman sırasında sol ayak fibula kemiği kırılan Deivid'e ilişkin bir haber yer aldı.

''Geçen sezon Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde 5 hayati gol atan Deivid'in yeni yıla kadar oynaması mümkün görünmüyor'' denilen haberde, Brezilyalı forvetin ameliyat için Almanya'nın Münih kentine götürüldüğü belirtildi.

Haberde, Fenerbahçe'nin Avrupa Şampiyonlar Ligi (G) Grubu'nda Inter ve CSKA Moskova, ikinci turda Sevilla, çeyrek finalde de Chelsea ile yaptığı karşılaşmalarda Deivid'in gösterdiği performans da övüldü.

Kaynak: AA / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title