Haberler

    UEFA'dan Hüseyin Göçek'e Görev

    FIFA kokartlı hakemlerimizden Hüseyin Göçek, 4 Ekim Perşembe günü Rusya'nın Zenit ile Çek Cumhuriyeti'nin Slavia Prag takımları arasında oynanacak UEFA Avrupa Ligi C Grubu maçını yönetecek.

    Rusya'nın Zenit şehrindeki Saint Petersburg Stadyumu'nda TSİ 18.55'te başlayacak karşılaşmada Hüseyin Göçek'in yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ve Kemal Yılmaz yapacak.
    Serkan Ok'un dördüncü hakem olacağı karşılaşmada, Mete Kalkavan ile Barış Şimşek ilave yardımcı hakemlik görevlerinde yer alacak.
    UEFA'dan Sabri Çelik ve Dilan Deniz Gökçek İşcan'a görev
    UEFA, Türk gözlemciler Sabri Çelik ve Dilan Deniz Gökçek İşcan'a görev verdi.
    Çelik, Yunanistan'ın AEK ile Portekiz'in Benfica takımları arasında oynanacak UEFA Gençlik Ligi E Grubu maçında hakem gözlemcisi olarak görev alacakken, İşcan ise Hollanda'da düzenlenecek U19 Kadınlar Avrupa Şampiyonası 2019 Elemeleri 10'uncu Grup müsabakalarında hakem gözlemcisi olarak görev yapacak.
    Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) sitesinden yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı: "UEFA Gözlemcisi Sabri Çelik, Yunanistan'ın AEK ile Portekiz'in Benfica takımları arasında 2 Ekim 2018 Salı günü oynanacak UEFA Gençlik Ligi E Grubu maçında hakem gözlemcisi olarak görev yapacak.
    Yunanistan'ın Atina şehrindeki Georgios Kamaras Stadyumu'nda oynanacak karşılaşma TSİ 17.00'de başlayacak.
    UEFA Gözlemcisi Dilan Deniz Gökçek İşcan, 3-9 Ekim 2018 tarihleri arasında Hollanda'da düzenlenecek U19 Kadınlar Avrupa Şampiyonası 2019 Elemeleri 10. Grup müsabakalarında hakem gözlemcisi olarak görev alacak.
    10. Grup'ta Hollanda, Polonya, Belarus ve Arnavutluk takımları mücadele edecek."

    Kaynak: Skorer / Spor

    Rusya Federasyonu Hüseyin Göçek Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title