Haberler

UEFA'dan Fenerbahçe'ye Övgü

Fenerbahçe'nin 10 Kişi Tamamladığı Karşılaşmada Psv Eindhoven'la Golsüz Berabere Kalarak Zorlu Hollanda Deplasmanından Bir Puanla Dönmesi UEFA Tarafından da Övgüyle Karşılandı.

Fenerbahçe'nin 10 kişi tamamladığı karşılaşmada PSV Eindhoven'la golsüz berabere kalarak zorlu Hollanda deplasmanından bir puanla dönmesi UEFA tarafından da övgüyle karşılandı.

Avrupa Futbol Federasyonları Birliği (UEFA) resmi İnternet sitesinde, Şampiyonlar Ligi'nde Salı gecesi PSV Eindhoven'la 0-0 berabere kalan ve gruptan çıkma şansını arttıran Fenerbahçe'den övgüyle bahsetti. 'PSV beraberliği Fenerbahçe'nin moralini yükseltiyor' başlığıyla okurlarına seslenen UEFA.com, Fenerbahçe'nin aldığı bu beraberlikle G Grubu'ndan çıkma yolunda büyük bir şans yakaladığını okurlarına aktardı. Türk takımlarının bugüne kadar PSV Stadyumu'ndan eli boş döndüğünü ancak Brezilyalı efsane isim

Zico'nun çalıştırdığı Fenerbahçe'nin mükemmel bir oyunla PSV'den bir puan aldığı da okurlara aktarıldı. UEFA editörleri, Fenerbahçe'nin defans disiplininden kopmadığını ve orta sahada da baskılı ve mücadeleci bir oyun ortaya koyduğunu ifade ederken, oyununun büyük bir bölümünü kontrolü altında tutan Fenerbahçe'nin evine 3 puanla dönebileceği de belirtildi.

PSV'nin Fenerbahçe kalesine şut dahi atamadığı da vurgulanırken, Hollanda temsilcisinin teknik direktörü Ronald Koeman'ın "İstanbul'da her şey daha zor olacak. Çok fazla şans oluşturmalıyız. Ancak bunun kolay olacağını söylemek zor. Fenerbahçe çok iyi organize olan bir takım. Geçtiğimiz yıl AZ Alkmaar'a karşı oynayan takımdan daha güçlüler" sözlerine yer verildi.

UEFA'nın resmi İnternet sitesi konuyla ilgili haberinin sonunda ise Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Roberto Carlos'un açıklamalarına yer verdi. Carlos'un maç boyunca diriliğini koruduğuna dikkat çeken UEFA editörleri, dünyanın en ünlü sol kanat oyuncusu olarak gösterdikleri Carlos'un PSV'nin ataklarını kestiğine de dikkat çektiler. Brezilyalı yıldızın 110. Şampiyonlar Ligi maçına çıktığının hatırlatıldığı haberde, Carlos'un, "Puan aldığımız için çok mutluyuz. İstanbul'da işimizin daha kolay olduğunu

düşünüyorum. İkinci tura çıkacağımıza eminim" sözlerine yer verildi.

(ERS-ERS-ÖK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title