Haberler

UEFA Asbaşkanı Erzik: "İyi Bir Milli Takımımız Var''

Erzik, "İlk maçta yendiğimiz Belçika ile deplasmanda oynayacağımız rövanş, gruptaki kaderimizi belirleyecek. Onları, orada da yenecek güçteyiz" dedi.

2012 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri A Grubu mücadelesinde Avusturya'yı 2- 0 mağlup eden Türkiye'nin, bu galibiyetle gruptaki 2.'lik şansını artırdığını söyledi. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanan karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan Erzik, "İlk maçta yendiğimiz Belçika ile deplasmanda oynayacağımız rövanş, gruptaki kaderimizi belirleyecek. Onları, orada da yenecek güçteyiz" dedi.

Maçın son bölümlerinde Türk taraftarların yer aldığı bölümden sahaya yabancı madde atılması sonucu çok moralinin bozulduğunu ifade eden Şenes Erzik, "Maçı Avusturya Futbol Federasyonu başkanı ile birlikte izledim. Yanımda UEFA'dan misafirlerimiz de vardı. Herkes milli takımımızı çok beğendiklerini söylediler. Çok yetenekli ve üst düzey futbolculara sahibiz. Bu akşam burada son dakikalara kadar çok mutluydum. Ancak, kale arkası tribünlerinin Avusturya kalecisine yaptıkları hoş değildi. Tribünden sahaya yabancı maddelerin atıldığını görür görmez, yerimden kalkıp gitmek istedim. Daha önce de İsviçre maçında 6 maç ceza almıştık. Bu cezayı 3 maça düşürmek için şahsen uğraşan ben, bu maçta da bu tabloyu görür görmez öfkelendim. İyi bir milli takımımız var. Taraftarlarımızın da üzerlerine düşen görevi en iyi şekilde yapması gerekir" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title