Haberler

Ucuz Roman Filmi

Ucuz Roman filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tim bilgileri. Ucuz Roman filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

'Altın Saat', 'Vincent Vega ve Marsellus Wallace'ın Karısı', 'Jules, Vincent, Jimmie ve The Wolf'.. Quentin Tarantino ve Roger Avary'e en iyi senaryo dalında Oscar kazandıran 'Ucuz Roman', bu üç öykünün zincirleme şekilde birbirine geçmesinden oluşmuş bir hikayeyi anlatıyor. Profesyonel boksör Butch Coolidge (Bruce Willis) ünvan maçında kaybetmek için ünlü mafya babası Marsellus Wallace'dan (Ving Rhames) para alıyor ancak sözünde durmayarak rakibini nakavt ediyor. Bunun üzerine Wallace, en yetenekli tetikçilerinden Vincent Vega'yı (John Travolta) Butch'un evine yolluyor... İkinci ve üçüncü öykülerde ise Vincent'ın bu olaylardan önce, ortağı Jules'la (Samuel L.Jackson) yaptıkları ve Marsellus'un karısı Mia (Uma Thurman) ile birlikte geçirdiği akşam anlatılıyor.

Yönetmen: Quentin Tarantino

Senaryo: Roger Avary, Quentin Tarantino

Oyuncular: Bruce Willis, Amanda Plummer, Tim Roth, Samuel L. Jackson, John Travolta

Filmin Türü: Suç, Drama,

Orijinal Adı: Pulp Fiction

Yapımcı Firma: A Band Apart

Yapım Yılı: 1994

Yapım Ülkesi: ABD

Orijinal Dili: İngilizce, İspanyolca, Fransızca

Filmin Süresi: 154 dk.

Vizyon Tarihi: 29.12.1967

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title