Haberler

Uçuruma Yuvarlanan Genç Kadın Radyatör Suyu İçerek Hayatta Kaldı

Güncelleme:

ABD'de yolculuğa çıkan ancak günlerdir kendisinden haber alınamayan 23 yaşındaki kadın, yürüyüşçüler tarafından tesadüfen bulunurken, genç kadının arabasının radyatör suyunu içerek hayatta kaldığı anlaşıldı.

ABD'nin California eyaletinde, 23 yaşındaki Angela Hernandez aracıyla kaybolduktan bir hafta sonra bulundu. ABD'nin California eyaletinde aracıyla uçurumdan yuvarlanan genç kadın, 1 hafta boyunca aracındaki radyatörden su içerek hayatta kaldı.

Uçuruma Yuvarlanan Genç Kadın Radyatör Suyu İçerek Hayatta Kaldı

HAYVANDAN KAÇMAK İSTERKEN DÜŞTÜ

En son 6 Temmuz'da bir benzin istasyonunda görülen Hernandez, Cuma akşamı Big Sur bölgesinde yürüyüşçüler tarafından 200 metrelik bir uçurumun kenarında bulundu. Hernandez bulunduktan sonra yaptığı açıklamada, yolda bir hayvandan kaçmak isterken uçurumun kenarına yuvarlandığını söyledi.

KIZ KARDEŞİNİ ZİYARETE GİDİYORDU

Kaybolduğu gün kız kardeşi Isabel'i ziyaret etmek için Oregon'dan Güney Kaliforniya'ya yola çıktığını ifade eden Hernandez, arabasının radyatöründeki suyu içerek hayatta kalabilmeyi başardığını söyledi. Omzundan yaralanan genç kadının helikopterle hastaneye kaldırıldığı belirtildi. Monterey ilçesi Şerif Ofisi sözcüsü John Thornburg yaptığı açıklamada, genç kadının okyanus suyuna düşmediği için şanslı olduğunu söyledi.

Uçuruma Yuvarlanan Genç Kadın Radyatör Suyu İçerek Hayatta Kaldı

Uçuruma Yuvarlanan Genç Kadın Radyatör Suyu İçerek Hayatta Kaldı

Uçuruma Yuvarlanan Genç Kadın Radyatör Suyu İçerek Hayatta Kaldı

Kaynak: Haberler.com / Dünya

3.Sayfa Komik - İlginç Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (12)

biri:

Buyuk ihtimalle bu da yalan haber..Avrupa ve Kuzey America da radyatorlere bizler gibi su koymazlar.Antifriz koyarlar..Antifrizi sadece soguk zamanlarda koyacaklar diye birsey soz konusu degildir.Sogutma sistemini kireclenmeden de korudugu icin koyarlar..Yani su olsa bile ,hele hele tembel bir America li zaten bunu ne yapar, ne de akil edebilir..

12
11
yanıtYanıtla
yılmaz macit:

Bu eksik bir haber. Hayati tehlike arz ediyor. Radyatör suyunda antifriz varsa monoetilen glikol ihtiva eder buda zehirli bir kimyasal olup, tadı tatlı olmasına rağmen yutulduğunda veya içildiğinde ölümcül sonuçlar doğurabilir. Eğer tatlı veya renkli bir radyatör suyunuz varsa bunu asla denemeyin.

17
2
yanıtYanıtla
Doktor:

Sayın meslektaşım, katılıyorum. Teşekkürler

yanıt0
yanıt0
Barış ilhan:

Hadi lan çok bilmişler öldürmeyen Allah öldürmez

3
3
yanıtYanıtla
Hande:

devam dedigime bin pişmanım.

4
2
yanıtYanıtla
Mücahit:

Bende pişmanım.

yanıt4
yanıt0
Vatan sever:

Yalan haber radyatör suyu içen yaşayamaz bilakis zehirlenir.

2
4
yanıtYanıtla
Barış ilhan:

Hadi lan çok bilmişler öldürmeyen Allah öldürmez

5
0
yanıtYanıtla
Thranduil:

Vay be gerçekten zor durum kadın hayatta kalmayı başarmış.

4
0
yanıtYanıtla
HIZIR ( YALNIZ KOVBOY ):

RADYOTOR SU MU KAYNATMIŞ. . ?

0
3
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title