Haberler

Uçuruma Düşen Adam Hava Ambulansı ile Hastaneye Kaldırıldı

Uçuruma düşen adam hava ambulansı ile hastaneye kaldırıldıKAYSERİ - Kayseri'nin Sarız ilçesinde uçuruma düşen bir kişi, kurtarıldıktan sonra hava ambulansı ile şehir merkezindeki hastaneye kaldırıldı.

Uçuruma düşen adam hava ambulansı ile hastaneye kaldırıldı

KAYSERİ - Kayseri'nin Sarız ilçesinde uçuruma düşen bir kişi, kurtarıldıktan sonra hava ambulansı ile şehir merkezindeki hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre Kayseri'nin Sarız ilçesinde 27 yaşındaki Recep A.'nın uçuruma düştüğü öğrenildi. Sarız UMKE ve sağlık ekiplerinin yaptığı çalışmalar sonrasında kurtarılan Recep A.'ya ilk müdahale yapıldıktan sonra Kayseri merkeze ulaştırılması için hava ambulansı talep edildi.

Kayseri merkezden havalanan ve 15 dakikada Sarız'a ulaşan hava ambulansına alınan Recep A., Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Recep A. tedavi altına alınırken, olayla ilgili olarak inceleme başlatıldığı bildirildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Kayseri Sarız 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title