Haberler

Uçucu Madde Kullanıp İntihara Kalkıştı

Güncelleme:

Edirne'de inşaat halindeki 4 katlı binanın çatısına çıkan 15 yaşındaki genç, polisler tarafından ikna edilerek aşağı indirildi.

Edirne'de uçucu madde kullandıktan sonra inşaat halindeki 4 katlı binanın çatısına çıkan 15 yaşındaki genç, polisler tarafından ikna edilerek aşağı indirildi.

Edinilen bilgiye göre, psikolojik sorunları nedeniyle bir süre önce Tekirdağ Yetiştirme Yurdu'ndan Kocaeli Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ne gönderilen lise 1. sınıf öğrencisi A.B. (15), uçucu madde kullandıktan sonra Sabuni Mahallesi'nde inşaat halindeki 4 katlı bir otelin çatısına çıkarak intihara kalkıştı. Çevredeki vatandaşların olayı polise bildirmesi üzerine olay yerine ekipler gönderildi. İtfaiye ve sağlık ekipleri de çevrede tedbir aldı. İki polis memuru çatıya çıkarak, genci ikna etmeye çalıştı. Yaklaşık 10 dakikalık ikna çabasının ardından aşağı indirilen A.B., ambulansla hastaneye götürüldü.

A.B.'nin karşılıksız aşk nedeniyle geçen ay üç kez intihar girişiminde bulunduğu öğrenildi. - EDİRNE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Tekirdağ Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title