Haberler

Ücret Dudak Uçuklatıcı!

ABD'de Gazete İlanlarıyla, Politikacılarla Yasak İlişki Yaşamış Kadınlar Aranıyor.

ABD'DE GAZETE İLANLARIYLA, POLİTİKACILARLA YASAK İLİŞKİ YAŞAMIŞ KADINLAR ARANIYOR.

ABD'de gazete ilanlarıyla, politikacılarla yasak ilişki yaşamış kadınlar aranıyor. Teklif edilen ücret ise dudak uçuklatıcı.

Amerika'nın en popüler erkek dergisi Hustler, politikacılarla yasak ilişki yaşamış kadınlar aradıklarını, gazetelere verdiği ilanlarla tüm ülkeye duyurdu.

Derginin sahibi Larry Flynt gazetelere ilan vererek şu an ABD kongresinde ya da ofiste olan herhangi bir politikacıyla yasak ilişki yaşadığını kanıtlayabilecek kadınlara 1 milyon dolar (1 milyon 311 bin YTL) ödül verileceğini belirtti.

Washington Post gazetesinde tam sayfa ilanın altında ilgilenenlerin ulaşabileceği bir telefon numarası ve elektronik posta adresi de yer aldı.

Ekim 1998'de Monica Lewinsky skandalı süresinde de benzer bir uygulama yapan Flynt, Clinton'ın mahkemelik olmasında aktif rol oynamıştı. Bu nedenle ister istemez akıllara "yeni Monicalar" mı aranıyor sorusu geliyor.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title