Haberler

UCI MTB Cup Maraton Serisi Bisiklet Yarışları yarın Sakarya'da başlıyor

Güncelleme:

Uluslararası Bisiklet Birliği (UCI) MTB Cup Maraton Serisi Bisiklet Yarışları yarın Sakarya'da başlayacak.

Uluslararası Bisiklet Birliği (UCI) MTB Cup Maraton Serisi Bisiklet Yarışları yarın Sakarya'da başlayacak.

Belediyeden yapılan açıklamada, Sakarya Büyükşehir'in "Bisiklet Dostu Şehir" sloganıyla organizasyonlara ev sahipliği yapmaya devam ettiği bildirildi.

Bu kapsamda Uluslararası Bisiklet Birliğinin (UCI) dünya seviyesindeki MTB Cup Maraton Serisi Yarışları'nın Sakarya'da gerçekleştirileceği belirtilen açıklamada, "En üst kategoride yapılacak olan bisiklet yarışları 30 Temmuz Cuma günü Adapazarı Camili Mahallesi'ndeki Ayçiçeği Bisiklet Vadisi'nde saat 09.00'da başlayacak. İlk gün MTB Cup- HC (XCO) dağ bisikleti yarışı vadi içindeki 4,5 kilometrelik parkurda tamamlanacak." ifadeleri kullanıldı.

Açıklamada, 1 Ağustos Pazar günü saat 11.00'da start alacak olan MTB Cup Maraton Series dağ bisikleti yarışının ise Alandüzü, Uzunköy, Yukarıdereköy ve Esentepe'yi kapsayan 110 kilometrelik parkurda yapılacağı aktarıldı.

Ayçiçeği Bisiklet Vadisi'nin yine tarihi bir organizasyonu misafir ettiği belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Bisiklet sporunun Türkiye'deki merkezi haline gelen tesisimizde toplamda 3 gün sürecek MTB Cup Maraton Serisi yarışlarında, 15 ülkeden 150 sporcu dünya yarışının yapıldığı 110 kilometrelik parkurda kıyasıya yarışacak. Sporcularımızı en güzel şekilde ağırladık. Bu heyecana ortak olmak için tüm Sakarya'yı yarın sabah 09.00'da vadiye bekliyoruz."

Son antrenmanların ve kayıt işlemlerinin sürdüğü Bisiklet Vadisi'nde hazırlık yapan Danimarkalı Viktoria Smidth Knudsen, bisikletseverleri İngilizce ve Türkçe yarışa davet ederek, "Bu yarışı izlemek için Türkiye'nin her yerinden buraya gelmelisiniz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Sakarya Haberler

Bakmadan Geçme

E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title