Haberler

Uçakta Kriz Geçiren Yolcu Öldü

Güncelleme:

Irak'ın Necef kentine giden THY yolcu uçağı, bir yolcunun kalp krizi geçirmesi sonucu Diyarbakır'a zorunlu iniş yaparken, bütün müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

İstanbul'dan Irak'ın Necef kentine giden THY yolcu uçağı, bir yolcunun kalp krizi geçirmesi sonucu Diyarbakır'a zorunlu iniş yaparken, yapılan bütün müdahalelere rağmen yolcu hayatını kaybetti.

İstanbul'dan gece saat 03.30'da Irak'ın Necef kentine gitmek üzere havalanan THY'nın 276 sefer sayılı yolcu uçağı, Diyarbakır semalarında iken Irak uyruklu ABD vatandaşı Muhammed Alsaaf (50), uçakta kalp krizi geçirdi. Uçakta yolcu olarak bulunan bir doktorun müdahalesi sonuç vermeyince kuleye haber verilerek Diyarbakır'a acil iniş yapılacağı ve sağlık ekibinin hazır bekletilmesi istendi. Uçak, saat 05.00 sıralarında Diyarbakır'a acil iniş yaparken, sağlık ekibinin tüm müdahalelerine rağmen kalp krizi geçiren Muhammed Alsaaf kurtaramadı.

Ölen yolcunun cenazesinin Diyarbakır Devlet Hastanesi morguna kaldırılmasından sonra uçak havalanarak Necef'e hareket ederken, Muhammed Alsaaf'ın cenazesinin ise yapılacak işlemlerden sonra ailesine teslim edileceği öğrenildi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Diyarbakır İstanbul Irak Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title