Haberler

Uçak Taksi Bodrum'a İniş Yaptı

Türkiye'de yeni faaliyet göstermeye başlayan uçak taksi, Muğla'nın Bodrum ilçesine bağlı Yalıkavak beldesine ilk seferini yaptı.

Türkiye'de yeni faaliyet göstermeye başlayan uçak taksi, Muğla'nın Bodrum ilçesine bağlı Yalıkavak beldesine ilk seferini yaptı.

Bodrum'da özel bir firma, uçak taksi hizmeti başlattı. Bodrum'a bağlı Yalıkavak beldesinde bulunan Tilkiçik koyuna iniş yapan uçak taksi, 17 yolcusunu Alaçatı'dan Bodrum'a 45 dakikada ulaştırdı. İlk seferini gerçekleştiren taksiyi eski Fenerbahçe Başkanı Ali Şen ve Yalıkavak Belediye Başkanı Mustafa Saruhan karşıladı.

Firma sahibi Kürşat Arusan, Alaçatı-Bodrum seferlerine başladıklarını belirterek, "Haliç'ten uçuşlarımıza başladık. İlk etapta Alaçatı'ya uçtuk. Daha sonra ise Bozcuada seferlerini başlattık. Şimdi ise Bodrum ve Alaçatı'yı birbirine bağlıyoruz. İstanbul'dan aktarmalı Alaçatı'dan da Bodrum'a ulaşılabilecek. İkinci uçağımız da yakında faaliyete göstermeye başlayacak ve bir çok bölgeye uçuşlarımız olacak. Bu yaz küçük adımlarla ilerliyoruz. Şu anda Haliç-Alaçatı, Haliç-Bozcuada ve Alaçatı-Bodrum olarak bütün yaz boyunca Eylül'e kadar devam edecek" dedi.

Arusan uçak taksiyi kışın kayak merkezlerine taşıyacaklarını belirterek, "Kış sezonunda sürprizlerimiz var. Uçaklarımıza kızak bağlayıp kayak merkezlerimize de uçacağız" diye konuştu.

ALİ ŞEN'DEN DEĞERLENDİRME

Uçak hakkında kısa bir açıklama yapan eski Fenerbahçe Başkanı Ali Şen ise, "İstanbul'dan Bodrum'a uçmak isteyen, trafikten kurtulmak isteyenlere güzel bir fırsat" dedi

Uçak taksi ile gelen yolculardan Burcu Özbakır, "Çok keyifli bir yolculuk geçirdim. Manzara seyrederek Bodrum'a geldim. İlk defa uçak taksi ile Bodrum'a geldim. Çok pratik bir şey, herkese tavsiye ediyorum çünkü trafiğe yakalanmıyorsunuz, gitmek istediğiniz yere çok kısa bir sürede ulaşabiliyorsunuz. Tatil zehir olmuyor yani, çok güzel bir hizmet. 45 dakikada Bodrum'a geldik Alaçatı'dan" dedi.

Bu arada, uçak taksi, daha sonra Alaçatı'ya geri döndü. Orada bekleyen yolcuları almak üzere yola çıkan uçak taksinin, Alaçatı'dan İstanbul'a geçeceği öğrenildi. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ali Şen Alaçatı Bodrum Muğla Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title