Haberler
Güncelleme:

Üç diploma sahibi üniversite mezunu, pilav dükkanına verdiği isimle binlerce kişiye umut ışığı oldu

İşsizliğin verdiği düşünceyle pilavcı dükkanına 'Diplomalı Pilavcılar' ismini veren üç diploma sahibi üniversite mezunu genç, iş bulamayan kişiler için umut ışığı olduğunu belirterek "Üniversiteyi bitirip atanamayan arkadaşların tamamen kamuya bel bağlamamaları gerekir" dedi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (323)

Vatandaş:

Aklı olan bu devirde hiç okur mu? Git, AKP, ye üye ol, teşkilatlarına gir, bir üniversiteye rektör ol. Bu kadar basit.

55
19
yanıtYanıtla
vatandaş:

lise 2 terkim, yaşım 30. annem okumadığım için çok ağlamıştı. online kurslar izleye izleye, deneye deneye yazılım öğrendim. şuan özel bir şirkette e-ticaret müdürüyüm. güncel maaşım 5900. gidipte yıllarımı işletme iktisat gibi saçma bölümleri okumak için harcamadığım için çok mutluyum.

40
26
yanıtYanıtla
İsmi lazım değil:

lise 2 den 30 yaşına kadar 13-14 sene özel sektörde çalışıp ancak 5900 TL maaşa ulaştıysan kusura bakma ama başarılı değilsin. 5900 TL yi iyi bir gelir sanmana üzüldüm.

yanıt21
yanıt26
Ahmet Rıfat Güzey:

Seni canı gönülden tebrik ediyorum delikanlı.

yanıt9
yanıt0
Reel gelir:

Yani maaşın güncel kurla 800 usd. O da iyiymiş. Azmini takdir ederim ancak fakirlik sınırındasın güzel kardeşim

yanıt6
yanıt8
AZRA:

Hayır bir de her şeyiniz mükemmelmiş gibi insanlara laf söylüyorsunuz ya en çok ona gülüyor. İsmi Lazım olmayan arkadaş yazılım öğrenmek ne kadar zor sen biliyor musun? Bilmiyorsun. Bilsen bu şekilde konuşmazdın. Kolaysa sen de öğren. 5. 900 TL de hiç yoktan iyi değil midir?

yanıt10
yanıt2
RACO:

BURDA 2300 TL MAAŞA TALİM EDENLER 5900 Ü BEĞENMİYOR:)))))daha kaç para olacaktı siz 20 bin falanmı alıyorsunuz güldürmeyin adamı kurumların şirketlerin verdiği paralar belli bizim müdür bile bu kadar alıyo siz bu memlekette yaşamıyosunuz galiba yurt dışından ciyaklaması kolay:)))

yanıt14
yanıt0
Hacı:

5.900 tl az mı diyorsunuz? Doğru az değil. Lâkin yoksulluk sınırının 9.000 tl dayandığı Türkiye de az kardeşim. Ama en güzel en güncel maaşı hükümetimiz yandaşını bir kuruma yönetim kurulu üyesi, Başkan atarken ödüyor. Öyle böyle maaş ta değil yani. 30.000-40.000 tl.ler. Bir yerden de değil en az 3-4 yerden böyle ballı kaymaklı maaşlar.

yanıt3
yanıt1
Kadir baba yargı dağıtıyor:

Adam müdürüm demiş , demek ki eleman çalıştırıyor , kira ödüyor , vergi ödüyor..onca gider içinde kar ediyor olması bile bir mucize.bugun asgarî ücretli dediğiniz kişinin iş verene toplam maliyeti 3500 liradan fazla.demek ki daha fazlasını kazanıyor ama sağa sola dağıtmak zorunda kalıyor.öyle düşünün.

yanıt1
yanıt0
A.g:

Ya adam onu demek istemiyor. Lise mezunu bile olmadığı halde bence bu maaş gayet iyi. Ben de devlette yirmi yıllık memurum üniversite mezunuyum ben daha az alıyorum

yanıt1
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title