Haberler
BBC

Üç Çocuk Oyun İçin Girdikleri Derin Dondurucuda Havasızlıktan Öldü

Güncelleme:

ABD'de bahçede atılı bir derin dondurucunun içinde sıkışan üç çocuk, üstlerine kapanan kapağı açamadıkları için havasızlıktan öldü.

ABD'nin Florida eyaletinde, bahçede atılı bir derin dondurucunun içinde sıkışan üç çocuk, boğularak yaşamını yitirdi.

HASTANEYE KALDIRILDILAR ANCAK...

Bir, dört ve altı yaşındaki çocukların dondurucuya oyun oynamak için girdikleri, üstlerine kapanan kapağı açamadıkları için havasızlıktan öldükleri belirtiliyor. Baygın halde bulunan çocukların hastaneye kaldırıldıkları ancak kurtarılamadığı açıklandı. Polis, cinayetten şüphelenilmediğini açıkladı.

Üç Çocuk Oyun İçin Girdikleri Derin Dondurucuda Havasızlıktan Öldü

ANNE, 5-10 DAKİKALIĞINA TUVALETE GİTMİŞ

Yerel medyaya göre, bir yaşındaki kız çocuğuyla altı yaşındaki ağabeyi, Live Oak'taki evde büyükanneleriyle yaşıyordu. Çocukların dört yaşındaki arkadaşlarıyla, annesinin de aynı evde yaşadığı belirtiliyor.

Suwannee Emniyet Müdürü Sam St John'a göre olay sırasında çocuklara dört yaşındaki çocuğun annesi bakıyordu. 10-15 dakikalığına tuvalete gittiği belirtilen kadın döndüğünde çocukların ortada olmadığını fark edince, gece mesaisine gitmeden önce uyuyan büyükanneyi uyandırdı.

Evi arayan ve komşularına soran kadınlar daha sonra çocukları bahçedeki derin dondurucunun içinde buldu. Nefes almadıkları belirlenen çocuklar hastaneye kaldırıldı ama kurtarılamadı.

Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

BBC

Amerika Birleşik Devletleri 3.Sayfa Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (16)

BRO:

Çocuklar bir an bile yalnız bırakılmamalıdır. Çünkü çocuğun her şeyi anlıktır. Çok dikkat etmek lazım. Yazık olmuş çok yazık.

32
0
yanıtYanıtla
KARADENİZ KIZI:

ŞİMDİ BENİM TUVALETİMİ YAPMAM 2 DAKKA. ELLERİMİ YIKAYIP KURALAMAM 2 DAKKA. 15 - 4 = 11. . . . BU KADIN 11 DAKKA O TUVALETTE NE YAPTI?

2
7
yanıtYanıtla
Antepli Çocuk:

Allah belasını versin o kadının

2
6
yanıtYanıtla
ANONİM:

Bunun altında başka bir şey var o çocuklar o kadar akılsız olamaz nefes alamadıklarını anlamış olmaları lazım yaşları da o kadar küçük değil araştırılması lazım boğulup koyulmuş olabilirler

7
0
yanıtYanıtla
KÜBRA:

BU TÜR OLAYLAR TÜRKİYEDE DE ÇOKKEZ YAŞANDI. . ÇOCUK BU , HERYERE ATLAR. DİKKAT ETMESİ GEREKEN KİŞİLER BÜYÜKLERDİR. ANNEM BAĞA BAHÇEYE GİDER BANA KARDEŞLERİMİ BIRAKIRDI. 9. 10 YAŞLARINDAYDIM, HEM KARDEŞLERİMİ HEM KUZENLERİMİ BAKTIM. BENDE ÇOCUKTUM. AMA ONLARI BİRAN OLSUN YALNIZ BIRAKMAZDIM. EVİ TEMİZLER YEMEK YAPARDIM ONLARA , GÖZÜMÜ ONLARDAN AYIRMAZDIM O ÇOCUK AKLIMLA. . . ŞİMDİKİ ANNELER VE BABALAR ÇOK RAHAT, UMURSAMIYORLAR. . . SONRA BÖYLE AĞLAMASINLAR

6
0
yanıtYanıtla
Kübra D.:

ilginç olan şey annelerinin tuvalete 10-15 dakikalığına gitmesi o kadar süre naptı

2
4
yanıtYanıtla
Jazz:

O kadar ilginç değil bende 5 10 dk oyalanirim tabi ama çocukları tek bırakmam hayatta. Ya esim bekler ya ben beklerim başlarinda.

yanıt2
yanıt0
SS:

ne salakça bir yorum ya beynin yok mu senin

yanıt0
yanıt0
adanus:

bi an türkey sandım

2
4
yanıtYanıtla
Khan:

vakumlu havadan dolayı kapak acılmamıs olabilr ben bile zorlanıyorum bazen dolap kapağı açarken.

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title