Haberler

Üç Büyüklere Para Cezası

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Bugün Yaptığı Toplantının Ardından Futbol Kulübü, Oyuncu ve Yöneticilere Çeşitli Cezalar Verdi. Cezalar'da Neler Var?

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), bugün yaptığı toplantının ardından futbol kulübü, oyuncu ve yöneticilere çeşitli cezalar verdi.

PFDK, 24 Şubat tarihinde oynanan Trabzonspor-Beşiktaş müsabakasında çıkan saha olayları nedeniyle bordo mavili kulübe 30 bin YTL para cezası verdi. Kurul, Beşiktaş'ı da 5 bin YTL ile cezalandırırken ayrıca, siyah beyazlı kulüpten hasarın tazmin edilmesine karar verdi.

Kurul, Galatasaray Kulübü hakkında ise 23 Şubatta oynanan Galatasaray-Denizli spor müsabakasında spor ahlakına aykırı pankart asılmak suretiyle talimatlara aykırı davranışta bulunulması nedeniyle sarı kırmızılı takıma 5 bin, merdiven boşluklarının boş bırakılmayarak talimatlara aykırı davranışta bulunulması nedeniyle de bin YTL, toplamda 6 bin YTL'lik cezaya hükmetti.

Gaziantepspor-Trabzonspor Fortis Türkiye Kupası müsabakasında çıkan saha olayları nedeniyle de ev sahibi Gaziantepspor'a 1000 YTL ceza verildi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title