Haberler

Uber Üyeleri Sürücülerden Protesto

UBER üyeleri sürücülerden protesto VIP araç sürücüleri ruhsatlarının iptal edilerek araçlarının bağlandığı iddiasıyla Yenikapı'da bir araya geldiİSTANBUL - Dünyanın birçok ülkesinde olduğu gibi Türkiye'de faaliyet gösteren seyahat uygulaması UBER'in üyeleri, ruhsatlarının iptal edilerek...

UBER üyeleri sürücülerden protesto

VIP araç sürücüleri ruhsatlarının iptal edilerek araçlarının bağlandığı iddiasıyla Yenikapı'da bir araya geldi

İSTANBUL - Dünyanın birçok ülkesinde olduğu gibi Türkiye'de faaliyet gösteren seyahat uygulaması UBER'in üyeleri, ruhsatlarının iptal edilerek araçlarının bağlandığı iddiasıyla Yenikapı miting alanında protesto için toplandı.

Dünyanın birçok ülkesinde faaliyet gösteren seyahat uygulaması UBER bir süredir Türkiye'de de faaliyet gösteriyor. Ancak son günlerde birçok araç sahibi taşımacılık ruhsatlarının iptal edilerek araçlarının bağlandığını belirtti. Yaşanan gelişmelerin ardından bu akşam yüzlerce VİP araç sürücüsü Yenikapı miting alanında toplanarak basın açıklaması yapmak istedi. Ancak kısa bir süre sonra olay yerine polis ekiplerinin gelmesi ile birlikte araçlarına binen sürücüler kornalarını çalarak meydandan ayrıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Türkiye 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title