Haberler

UBER-Sarı Taksi Tartışmasına Ünlü Komedyen Şahan Gökbakar da Dahil Oldu

Güncelleme:

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla UBER-sarı taksi tartışmasında Uber'i desteklediğini açıkladı.

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar, İnstagram'dan paylaştığı hikayede UBER-sarı taksi tartışmasında, "UBER sürücülerine karşı yapılan barbarca yaklaşımı kınıyorum." diyerek sarı taksi sürücülerini kınadı.

"BEN DE KEYİFLE KULLANIYORUM"

Sosyal medya hesabından UBER-sarı taksi tartışması hakkındaki düşüncelerini dile getiren ünlü komedyen Gökbakar, "UBER sürücülerine karşı yapılan barbarca yaklaşımı kınıyorum. Taksilerin bu zihniyeti ve sınır bilmez hareketleri zaten UBER'in neden tercih edildiğini açık kanıtı niteliğinde değil mi? Gittiğim yurt dışı seyahatlerde ben de keyifle kullanıyorum."dedi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Şahan Gökbakar Instagram Uber Magazin Haberler

500

Yorumlar (44)

OSMANLI EVLADI:

ULAN BİZDE SENİ KINIYORUZ ARTIK HİÇ BİR FİLMİNİ İZLEMİCEZ İZLETMİCEZ

1
48
yanıtYanıtla
TANJU:

İZLEMEEEE. . . . ÇOKTA TİNNN CANIMMMM

yanıt4
yanıt0
ÖNCE VATAN:

ist cevahir avm nin önünde sadece bir bavul yüküm vardı. rahat 10 taksi durdurdum adamlar almıyor resmen sorguya çekiyorlar mesafe kısamı yok o tarafta trafik var yüküne bakayım adamlar yüzüne bile bakmıyor. bana kalırsa UBER gibileri çoğalmalı ki rekabet olsun.

31
0
yanıtYanıtla
analiz:

Kötü taksicileri tespit edip ceza veren bir sistenm getirilmeli yoksa halkın bu barbarlığa tahamülü kalmamıştır. Taksicilerin iyiside bu barbarlar ve çıkarcılar yüzünden zarar görmekte devlet bu çürük domatesleri ayıklamalı.

15
1
yanıtYanıtla
CEMALETTİN KARAHASANOĞLU:

herşeyi devlet yapsın ayarlasın. . . devlet nasıl iyi taksiciyle kötü taksiciyi ayıracak. . . onu biz ayıracağız karar vereceğiz, binmeyeceğiz işte o zaman düzelir.

yanıt0
yanıt0
akil köylü:

Hala Ülkemizde bazı konularb 1950 den kalma böyle bir tekelcilik olabilirmi yahu uber olsun başkaları olsun hatta en önemlisi belediye taksi hizmeti başlasın. Rekabet olmadan ticaret olmaz rant doğurur. Halka hizmet ekmek parası falan hikaye dert plaka lar milyonlar etsin kolay yoldan köşe dönülsün. ama bu olaylardan sonra plaka fiyatları sabun gibi eriyor . artık milyonluk plakalşarı rüyanızda görürsünüz. milletim de hak ettiği hizmeti görür bu konuda

16
0
yanıtYanıtla
Remzi:

sen eksik kalmıştın.

4
11
yanıtYanıtla
uğur:

tüm bunlar taksicilere müstehak

13
1
yanıtYanıtla
veysel:

taksiciler istedikleri gibi saltanat kuramayacaklarını anlayınca uber''e karşı çıkmaya başladılar halk parası ile rezil oluyor resmen önce kaliteni arttır sonra hakkını ara ki ortada bir haksızlık yok

12
2
yanıtYanıtla
taksiciler önce ağızlarındaki dişe bakım:

Sarıların süloTofaş vs Mercedes UBER

yanıt0
yanıt0
Tüm 44 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title