Haberler

U 20 Dünya Futbol Şampiyonası Değerlendirmesi Yapıldı

Kocasinan Belediye Başkanı Yıldız, U 20 Dünya Kupası öncesi çalışmaları değerlendirdi.

Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, U-20 Dünya Kupası grup karşılaşmalarının Kayseri'de oynanacak olmasının kent açısından büyük bir şans olduğunu belirtti.

Yıldız, spor organizasyonlarının ülkenin tanıtımı açısından son derece önemli olduğunu söyledi.

11. U20 Dünya Futbol Şampiyonası'nın Türkiye'de düzenlenmesinin, açılış maçının da Kayseri'de oynanmasının çok büyük fırsat olduğunu vurgulayan Başkan Bekir Yıldız, şöyle devam etti:

"Sporcu, teknik adam ve yönetici olarak her noktasında görev aldığım için sporun; kaynaşma, tanıtım ve kendini en iyi anlatma aracı olduğunu çok iyi bilenlerdenim. Böylesine üst düzey uluslararası bir organizasyonun Türkiye'de yapılması Kayseri'nin de en özel anda yer almasının çok önemli ve özel bir fırsat olduğuna inanıyorum. U20 Dünya Futbol Şampiyonasının açılış maçı santrasının Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve FIFA Başkanı Sepp Blatter'in vuruşuyla yapılacak olmasının çok tarihi bir andır. Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin öncülüğünde Dünya Basketbol Şampiyonası'nda çok iyi ev sahipliği yaptık. Bu fırsatı da çok iyi değerlendirmeli, Türkiye'nin ve Kayseri'nin tanıtımı için titiz davranmalı, yoğun gayret göstermeliyiz. Misafirlerimizi bize yakışır şekilde ağırlamalıyız, stadı doldurarak sportmenliğimizi dünyaya göstermeliyiz. Bu şampiyonayı çok başarılı bir biçimde gerçekleştirerek 2020 Olimpiyatlarının Türkiye için çok kolay olacağını göstermeliyiz. Bu fırsatı ıskalamayalım."

Yıldız, U20 Dünya Futbol Şampiyonası'na 21 Haziran Cuma Günü Başbakanında katılacağını dünyanın gözününü Kayseri'de olacağını sözlerine ekledi. - Kayseri

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title