Haberler

Tysd Didim Şubesinden Yardım Kermesi.

Türkiye Yardımsevenler Derneği Didim Şubesi sağlık, eğitim ve sosyal yardımlaşma amacıyla giysi kermesi açtı.

Türkiye Yardımsevenler Derneği Didim Şubesi sağlık, eğitim ve sosyal yardımlaşma amacıyla giysi kermesi açtı.

Daha önce Didim'de bir çok kermes düzenleyen Türkiye Yardımsevenler Derneği Didim Şubesi Sağlık, Eğitim ve Sosyal yardımlaşmaya destek amaçlı bir kermes daha açtı. Atatürk Bulvarı Vakıfbank'ın yanındaki bir binada gerçekleşen kermesin açılışına Didim Kaymakamı Mehmet Türköz, Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, CHP'li bazı belediye meclis üyeleri ile TYSD Didim Şube Başkanı Deniz Baylan ve şube yönetim kurulu üyeleri katıldı. Kermesin açılışından konuşan Kaymakam Türköz Didim adına yapılan bu tür etkinlikler için teşekkür etti.

Belediye Başkanı A. Deniz Atabay da daha önce TYSD Didim Şubesinin bir çok kermesine katıldıklarını ve amacı güzel çalışmalara imza attıklarını ifade ederek, emeği geçenlere teşekkür etti.

TYSD Didim Şube Başkanı Deniz Baylan ise her yıl gerçekleştirdiklerini kermesten elde edilen gelirle bir çok konuda yardım yapmaya gayret ettiklerini ifade ederek, Didimlilerin de kermese sahip çıktığını ifade etti.

Kermeste her türlü giysi, ayakkabı, terlik ve çanta gibi ürünler cüzi miktarlarda satışa sunulurken kermesin 3 gün sürmesi bekleniyor. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Vakıflar Bankası Mehmet Türköz Türkiye Didim Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title