Haberler

Tyb Erzurum Şubesi "Gençler, Şairleriyle Buluşuyor" Projesiyle Çat'taydı

Türkiye Yazarlar Birliği Erzurum Şubesi tarafından gerçekleştirilen "Gençler, Şairleriyle Buluşuyor" projesi kapsamında ikinci buluşma Çat ilçesinde gerçekleştirildi.

İlk olarak Çat Yatılı Bölge Okulu'nda öğrencilerle, Eğitimci-Yazar Sara Gürbüz Özeren'in sohbeti gerçekleştirildi.

Türkiye'de Çocuk Edebiyatı alanında önemli eserlere imza atan Özeren, öğrencilere yazma serüvenini ve tecrübelerini anlatarak kitap okumalarını, okumanın yeme içme gibi bir ihtiyaç olduğunu hatırlattı. Sohbet sonrasında kitaplarını imzalayan Özeren öğrencilerle sohbet etti.

Programın ikinci bölümü Çat Çok Programlı Anadolu Lisesi'nde yapıldı.

Şair ve yazar Reşat Coşkun ile Yüksel Uca'nın katıldığı "Şiir Şöleni"nde TYB Erzurum Şubesi Gençlik Kolları üyesi, M.Tahir Genç, Haktan Dursun, Cumali Ağırbaş, Elif Ezgi Yurtsever, Kerime Çetinkaya, Ruşen Yalap, Tuba Saymaz ve Tuğba Subaşı tarafından Türk Edebiyatına mal olmuş isimlerin şiirleri seslendirildi.

Şube Başkanı M.Hanefi İspirli yaptığı açılış konuşmasında;

"Öncelikle bu projemizi destekleyen Gençlik Spor Bakanlığımıza, Çat ayağında bizlere gönüllerini açan ve destekleriyle bizleri onurlandıran İlçe Kaymakamı Tevfik Kumbasar 'a, programın her aşamasında bizlerden desteğini esirgemeyen İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Recai Akçıl'e, kurumlarımızın çok kıymetli yöneticilerine, öğretmenlerimize ve öğrencilerimize en kalbi şükranlarımızı sunuyoruz" dedi.

Her zaman olduğu gibi bu programda da gönülleri fetheden TYB ailesine, genç üyelerine, dualarıyla ve iyi dilekleriyle yanımızda olan gönül dostlarına da teşekkür ettiğini belirten İspirli; özellikle geçlere ulaşma noktasındaki kararlılıklarının devam edeceğini söyledi.

Şair Reşat Coşkun ve Yüksel Uca'nın kendi şiirlerini seslendirdikleri programa ilçe daire müdürleri de katıldı.

Proje kapsamında öğrenci ve gençlere kitap, üzerinde Gençlik ve Spor Bakanlığı baskılı bloknot ve kalem dağıtıldı.

Plaket takdimi ve fotoğraf çekilmesinin ardından program sona erdi. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Türkiye Çat Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir? Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü? Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak? Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title