Haberler

Tyb'den Hüsrev Hatemi Özel Programı

İSTANBUL (İHA) Şair Hekim Hüsrev Hatemi için TYB Genel Merkezi tarafından geçen günlerde verilen üstün hizmet ödülünün ardından TYB İstanbul Şubesi de Küçükçekmece Belediyesi'yle birlikte özel bir etkinlik düzenledi.'Gördüm ve Anladım Yaşamak...

İSTANBUL (İHA) Şair Hekim Hüsrev Hatemi için TYB Genel Merkezi tarafından geçen günlerde verilen üstün hizmet ödülünün ardından TYB İstanbul Şubesi de Küçükçekmece Belediyesi'yle birlikte özel bir etkinlik düzenledi. 'Gördüm ve Anladım Yaşamak Macerasını' başlıklı özel programda, Beşir Ayvazoğlu, Bekir Karlığa, Asım Erverdi gibi Hatemi'nin yakın dostları şiirlerinden örnekler sunacak.

Yöneticiliğini Türkiye Yazarlar Birliği İstanbul Şubesi Başkanı Mahmut Bıyıklı'nın, sunuculuğunu Selahattin Kocaaslan'ın yaptığı program 4 Mayıs 2013 Cumartesi günü saat 16.00'da Türkiye Yazarlar Birliği İstanbul Şubesi Kızlarağası Medresesinde yapıldı.

Hüsrev Hatemi'nin yayımlanmış eserleri şöyle: Anılar, Aydın Toplum ve Tarih, Bir Bilim Dili Mücadelesi ve Tanzimat, Bütün Şiirler, Çelebi Bizi Unutma, Çocuk Yaşı Diabeti, Darülfünun ve Darülşifa, Diabet Beslenme Diyet Rehperi ve Sağlıklı Yemek Tarifleri, Diabet ve Hipertansiyon, Eriyen Mumlar, Grili Çocuk, Gün Akşamdır, Hoşça Bak Zatına, Karakavak Şiirleri, Kardiyoloji, Karton Kutudan Güfteler, Lise Sağlık Bilgisi, Lodosçu Şiirler, Nasıl Okudum, Şiirler, Tıp Tarihi Araştırmaları, Türk Aydını, Türk Aydını Dünü Bugünü ve Yarını, Türk Tıp Tarihi ile Türk Kültür Tarihi İlişkileri, Türkiye'de Diabet Rakamları, Yozlaşmadan Uzlaşmak - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Küçükçekmece Belediyesi Muhammed Hatemi İstanbul Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title