Haberler

Twitter'dan @BEDASDestek'e 'Mavi Tık' geldi

Türkiye'de elektrik dağıtım hizmeti veren 21 dağıtım bölgesi arasında bir ilke imza atarak Kasım 2015'te Twitter'da destek hesabı @BEDASDestek'i açan Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş. (BEDAŞ), dünyaca ünlü sosyal medya platformundan 'mavi tık' aldı. Twitter'da kamuoyunun ilgisini çekebilecek bir hesabın orijinal olduğunun kullanıcılar tarafından bilinmesini sağlayan 'mavi tık'ı alan @BEDASDestek'te 1 yıllık sürede görüntülenen toplam tweet sayısı ise 8 milyonu aşmış durumda.

İstanbul Avrupa Yakası'nda 4,8 milyon abonesi bulunan BEDAŞ'ın müşteri şikayetlerine yanıt vermenin yanı sıra ek bir iletişim adresi olarak hizmet veren @BEDASDestek hesabında planlı kesintiler 48 saat öncesinde duyuruluyor. Söz konusu hesap ayrıca İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerine ait sosyal medya hesapları ile koordineli çalışmalar da yürütüyor.

AYLIK CEVAPLANAN TWEET SAYISI 6 BİNİ AŞTI

Abonelerinin sorun, şikâyet ve taleplerine daha hızlı yanıt vermek üzere oluşturulan hesap üzerinden 2015 yılının aralık ayında 1.788 tweet yanıtlanırken, Aralık 2016'da bu rakam 6 bin 749'a ulaştı. @BEDASDestek üzerinden 2016 yılının tamamında cevaplanan tweet sayısı ise 40 bin 945 olarak gerçekleşti.

@BEDASDestek hesabı tarafından atılan tweet'lerin görüntülenme oranı ise geçen yıla göre yaklaşık 8 kat artış gösterdi. Buna göre Aralık 2015'te 229 bin 700 kişi tweet'leri görüntülerken, bu rakam Aralık 2016'da 1 milyon 980 bine çıktı. Bir yıllık sürede görüntülenen toplam tweet sayısı ise 8 milyon 95 bin oldu.

'BİZE YOL GÖSTERİCİ OLUYOR'

Twitter destek hesabını önemli bir iletişim platformu olarak geçen yıl devreye aldıklarını ifade eden BEDAŞ Genel Müdürü Mehmet İslamoğlu, "İstanbul Avrupa Yakası, Türkiye'nin en eski şebekesine sahip. Dar alanlarda yaklaşık 4,8 milyon aboneye hizmet veriyoruz. 2016 yılında yaklaşık 200 bin yeni binaya bağlantı yaptık. Bu çok büyük bir rakam. @BEDASDestek'i bize yol göstersin diye devreye aldık, nitekim öyle oldu. Twitter'da yer almamız, vatandaşa doğrudan dokunan elektrik sektör çevreleri tarafından önemli bir risk olarak görülüyordu. Ancak biz verdiğimiz hizmetin kalitesine ve sorunlara hemen cevap verebilme kabiliyetimize güvendik. Twitter destek hesabımızı Alo 186 çağrı merkezimiz, elektronik posta ve benzeri kanallarımızın yanına bir alternatif olarak hizmete soktuk. Sadece bir yıllık sürede @BEDASDestek hesabımız tüm müşteri ilişkileri ve şikâyet cevaplama kanallarımızın içerisinde ilk sıraya yükselirken, ne kadar doğru bir yolda ilerlediğimiz de görüldü" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türkiye Twitter Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Sacramento Kings Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Mart Basketbol NBA CANLI İZLE! Anneye fitre verilir mi? Kara Ağaç Destanı nerede çekiliyor, setleri nerede? Süleyman Ada kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Türkoğlu Belediye Başkan adayı Süleyman Ada kaç yaşında, nereli? CANLI maç izle! TÜM MAÇLAR! Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 29 Mart GÜNÜN MAÇLARI CANLI İZLE! Cengiz Gökçam kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Pazarcık Belediye Başkan adayı Cengiz Gökçam kaç yaşında, nereli? Kamber Harmankaya kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Onikişubat Belediye Başkan adayı Kamber Harmankaya kaç yaşında, nereli? Mehmet Akçiçek kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Nurhak Belediye Başkan adayı Mehmet Akçiçek kaç yaşında, nereli? Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Göksun Belediye Başkan adayı Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kaç yaşında, nereli? Hatice Kahraman kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Elbistan Belediye Başkan adayı Hatice Kahraman kaç yaşında, nereli? Yahya Kemal Akkurt kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Yahya Kemal Akkurt kaç yaşında, nereli? Nazir Çuhadar kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Andırın Belediye Başkan adayı Nazir Çuhadar kaç yaşında, nereli? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title