Haberler

    Twitter'da İngiltere Premier Ligi Vs. İspanya La Liga

    Score Mobile sitesi dünyanın en büyük ligleri olarak kabul edilen İngiltere Premier Ligi ve İspanya La Liga'nın Twitter'daki istatistiklerini paylaştı...

    Emre Çetinkaya - - 2012 yılı sona erdi ve Avrupa'nın büyük futbol ligleri de yaklaşık 2 haftadır tatilde. Bu durumu durumu bir fırsat bilen Score Mobile internet sitesi dünyanın en büyük iki futbol ligi olarak kabul edilen İngiltere Premier Ligi ve İspanya La Liga'nın Twitter'daki yansımalarını araştırmış. Araştırmada İspanya La Liga'nın birçok alandaki üstünlüğü dikkat çekti.

    Araştırmaya göre, Twitter'da İngiltere Premier Ligi takipçilerin sayısı 5,163,367 milyonken, İspanya La Liga takipçilerinin sayısı ise 8,962,032 milyon. Bu alanda İspanya La Liga'nın üstünlüğü bulunurken bunun tam tersine bu takipçilerin attığı tweetlerde ise İngiltere Premier Ligi'nin üstünlüğü göze çarpıyor. İspanya La Liga takipçiler toplamda 65.2 milyon tweet atarken, İngiltere Premier Ligi takipçileri ise toplam 81.5 milyon tweet atmış.

    Ayrıca 2012 yılı içinde İspanya La Liga oyuncuları C.Ronaldo ve L.Messi'den toplam 24.3 milyon kez bahsedilirken, İngiltere Premier Ligi oyuncuları W.Rooney ve V.Persie'den toplan 8.7 milyon kez bahsedilmiş. Aynı şekilde en çok bahsedilen futbol maçlarında da İspanya La Liga'da oynanan El Classico'nun büyük üstünlüğü bulunuyor. Yıl içinde Real Madrid - Barcelona maçlarından 1,764,098 milyon kez bahsedilirken, Manchester derbisi Manchester United - Manchester City maçından sadece 428,927 bin kez bahsedilmiş.

    Aynı şekilde birkaç istatistiğin daha paylaşıldığı infografiğe aşağıdan ulaşabilirsiniz.

    Emre Çetinkaya - Teknokulis : http: //www.teknokulis.com

    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Emre Çetinkaya Twitter Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title