Haberler

Tvf Spor Lisesi İlk Mezunlarını Verdi

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Spor Lisesi, ilk mezunlarını verdi.

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Spor Lisesi, ilk mezunlarını verdi.

Başkent Spor Salonu'nda düzenlenen törene, öğrenciler ve velilerinin yanı sıra Yenimahalle İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yıldırım, Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanvekili Mehmet Akif Üstündağ, TVF Spor Lisesi Kurucu Müdürü Hafız Topçu ile öğretmenler ve çok sayıda davetli katıldı.

Mezun olan öğrenciler törende, okulda geçirdikleri günlerin hiç unutamayacak kazanımlar ve çok güzel anılarla dolu olduğunu belirtti. Okulun kurulduğu günden bu yana, okul takımlarının yanı sıra, TVF Spor Lisesi Voleybol İhtisas Kulübü takımlarıyla da sayısız başarı kazanan öğrenciler, başarılarını akademik alana da taşımak, iyi üniversitelerde spor birikimlerini değerlendirmek ve voleybol ailesine sporcu olarak ve sporun diğer alanlarında da hizmet vererek sürdürmek istediklerini ifade etti. Mezun olan öğrenciler ayrıca, kısa sürede önemli başarılar elde ettikleri okuldan ayrılırken, kendilerinden sonra gelen arkadaşlarının başarılarını daha da ileri götüreceklerine inandıklarını vurguladı. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Türkiye Voleybol Federasyonu Mehmet Yıldırım Akif Üstündağ Yenimahalle Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title