Haberler

Tvf Pro Beach Tour Kupası'nın 3. Etabı, Fethiye'de Başladı

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Pro Beach Tour Türkiye Kupası'nın 3.etabı Fethiye'de başladı.

Çalış'taki Fethiye Belediyesi Plaj Sporları Tesisleri'nde başlayan TVF Pro Beach Tour Türkiye Kupası 3. etabına, 18 takımdan 36 sporcu katılıyor. Organizasyonun ilk gününde eleme müsabakaları yapıldı.

TVF Plaj Voleybolu Ligi Organizasyon Direktörü Oğuz Değirmenci,  Türkiye kupası maçlarına katılanların birçoğunun Türkiye ve dünya sıralamalarında önemli dereceleri bulunan milli sporcular olduğunu söyledi.

Değirmenci, Türkiye'nin plaj voleybolunda çok sayıda Avrupa ve dünya şampiyonasına ev sahipliği yaptığını belirterek, "2008'de Türkiye Voleybol Federasyonu olarak bir atak başlattık ve kendimize olimpiyat hedefi belirledik. Amacımız 2016 olimpiyatlarında yer almak daha sonra ise 2020 olimpiyatlarında podyumda kendimizi göstermek" dedi.

Toplamda 15 bin liralık ödül dağıtılacağını bildiren Değirmenci, ödüllerin her iki kategoride, ilk 8 takıma verileceğini kaydetti.

Yarın çeyrek final karşılaşmalarıyla devam edecek organizasyon, pazar günü yapılacak yarı final ve final maçlarıyla sona erecek. - Muğla

Kaynak: AA / Spor

Türkiye Voleybol Federasyonu Fethiye Belediyesi Türkiye Kupası Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title