Haberler

Vedat, Gençlerbirliği'ni de boş geçmedi

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin golcüsü Vedat Muriqi, Gençlerbirliği müsabakasında 23 ve 39. dakikada attığı gollerle Gençlerbirliği ağlarına 2 gol bıraktı.

Süper Lig'in 14. haftasında Fenerbahçe evinde Gençlerbirliği'ni 5-2 mağlup ederken Vedat Muriqi kırmızı-siyahlı ekibin ağlarına 2 gol bıraktı. Maçın 23. dakikasında Isla'nın ceza sahası içine verdiği pasta topu ağlarla buluşturan golcü futbolcu, 39. dakikada Gençlerbirliği savunmasından kaptığı topu kendisi kullanarak 2. golünü kaydetti.

13 MAÇTA 9 GOL ATTI

Kosovalı futbolcu 77. dakikada yerini Tolgay Arslan'a bıraktı. Vedat Muriqi, sarı-lacivertli formayla 13 maçta 9 gol kaydederek bu sezon Fenerbahçe'nin en golcü ismi oldu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Gençlerbirliği Fenerbahçe Spor Haberler

500

Yorumlar (4)

fb:

vedatın attığı ikinci gol derslik gol önce sağ ayağınla topu kontrol edeceksin sonrada sol ayağınla tek dokunuşla gol atacaksın dünya yıldızları bile böyle gol atamaz bu vedat çok iyi oyuncu çok

4
1
yanıtYanıtla
tek buyuk fenerbahce:

yuce rabbim vedatimi nazardan kem gozlerden korusun aminnnnn

3
1
yanıtYanıtla
FUTBOL-İST:

Ben FB yarısı Vedat derken eleştirenleri görmek istiyorum, en kötü oynadığı maçta bile FB yi ayakta tutuyor, FB yarısı Vedat, kalan diğer yarımın çeyreği Gustavo kalanıda kim ne derse desin İsla 3 taşıyor bu takımı, Sn YANAL bunların alternatiflerini yada onlara yardımcı olacak oyuncuları bulduğunda ilk geldiği dönemdeki Nisan şampiyonluğu gelebilir, buda YANAL ın her maça 3 önlibero ile çıkmasıyla olmaz, mutlaka orta saha gerek birde sağ açık, Vedat nereye kadar sürükler birde ona alternatif golcü

2
0
yanıtYanıtla
YAŞLI KURT:

Gol kralimiz belli. Ikinci kim acep ???

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title