Haberler

Tuncay Şanlı'dan anlamlı hareket! Otelini sağlık çalışanlarına tahsis etti

Güncelleme:

Eski milli futbolcu Tuncay Şanlı, Sakarya'nın Serdivan ilçesinde bulunan otelini, koronavirüs salgını nedeniyle sağlık çalışanlarına ücretsiz tahsis ettiğini açıkladı.

Sakaryaspor altyapısından yetişen ve Fenerbahçe forması giydikten sonra yıldızlaşarak Middlesbrough, Stoke, Wolfsburg, Bolton, Bursaspor, Umm Salal ve Pune City'de forma giydikten sonra 2016 yılında futbol kariyerini sonlandıran ve son olarak Sakaryaspor'da teknik direktörlük yapan eski milli futbolcu Tuncay Şanlı, Serdivan ilçesinde bulunan 'On7' isimli otelini sağlık çalışanları için tahsis ettiğini açıkladı.

"SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZA NE KADAR TEŞEKKÜR ETSEK AZ"

Koronavirüs salgını başladığında Serdivan ilçesindeki otelini kapatan Tuncay Şanlı, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda oteli sağlıkçılar için tahsis ettiğini duyurdu.

Şanlı, "Koronavirüs ile mücadelede sağlık çalışanlarımıza ne kadar teşekkür etsek az. Sağlık çalışanlarımıza mesaileri dışında dinlenebilmeleri için otelimizi tahsis ettik. Lütfen evde kalmaya devam edelim" dedi.

Tuncay Şanlı'dan anlamlı hareket! Otelini sağlık çalışanlarına tahsis etti

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Tuncay Şanlı Koronavirüs Serdivan Sakarya Haberler

Bakmadan Geçme

Brighton Manchester City maçı CANLI izle! 25 Nisan Brighton M.City maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (7)

FB:

Helal olsun.

7
0
yanıtYanıtla
MAMİ:

TUNCAYIN OTELİ MÜŞTERİ BULAMIYOR GALİBA. BU ARADA BEDAVA REKLEM YAPTI. LAN MİLLET BOŞ ZAMANINDA EVİNE GİDER DİNLENİR. SENİN OTELİNDE NE İŞİ VAR. MADEM DELİKANLISIN; SALGIN BİTTİKTEN SONRA BELLİ BİR SÜREYLE SAĞLIK ÇALIŞANLARI İÇİN OTELİNİ BEDAVA YAPTA GÖRELİM SENİN NE KADAR İYİLİK SEVER, NE KADAR DELİ KANLI OLDUĞUNU. SAHTEKAR. .

1
4
yanıtYanıtla
52/1Afyonlu:

keşke sende fb yi terk etmeseydinde fb li kalsaydın sen fb değil paraya tapanlardansın aynı f. terim gibisiniz yani aziz baş. dinlemeyip bir hocanın aklıla fb terk et utanmadan birde fb tv sinde konuş yazıklar olmasınmı seningibilere?yani sen aynı var koçgibi sadde fb li a. şen var oğlu var z. şengülvar e. verel vars. soydan bunlar gizli fb düşmanlığı yapan sadde fb lilerdir?koç aziz baş. zamanındada tff gidip fb düşürün diyen zat dır?azi, zbaş. boşamı kovdu sanılıyor?gelin gelin hepinizgelin?1. liğdeğdik

1
4
yanıtYanıtla
turk:

yaw bi kes sesini. bırakın şu koşko tork otmosoydon gibi uyuz uyuz lafları. .

yanıt3
yanıt0
pesimist:

helal sana şanlı. . . kudurun yobazlar, anladınız siz. . .

1
2
yanıtYanıtla
X:

Helalin alasi sana

2
0
yanıtYanıtla
YAŞLI KURT:

Helal ogluma öpüyorum

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title