Haberler

Sivaslılar, Taylandlı turistleri Çinli sandı panik yaptı

Güncelleme:

Sivas Suşehri'nde yerel kıyafetlerle dolaşan Taylandlı turistleri ilçe sakinleri Çinli sanınca ortalık karıştı. Turistlerin kaldığı otel yetkilisi, turistlerin sağlık kontrollerinin yapıldığını, herhangi bir sorun olmadığını açıkladı.

Sivas'ın Suşehri ilçesinde yöresel kıyafetleri ile dolaşan bir grup Taylandlı turist şaşkınlıkla karşılandı. Turistler Çinli sanılınca Kaymakamlık açıklama yapmak zorunda kaldı.

İlçe merkezinde turuncu renkli yöresel kıyafetleri içinde tek sıra halinde yürüyen bir kafile dikkat çekti. Kim olduğunu bilmeyen ilçe sakinleri, bu kişileri Çinlilere benzetti.

Birçok kişinin meraklı bakışları altında yürüyen turistler etrafı selamladı. İlçede bazı kişilerin 'koronavirüs' yayabilirler endişesi ve sosyal medya paylaşımları üzerine, turistlerin konakladığı otelin yetkilisi açıklama yaptı.

"HERHANGİ BİR OLUMSUZLUK SÖZ KONUSU DEĞİLDİR"

Otel yetkilisi Serhat Güven, "Son 2 gündür ilçemiz caddelerinde görülen Tayland vatandaşı olan turistler, işletmemizde konaklamışlardır. Otelimize giriş yaptıkları an itibariyle Suşehri Kaymakamlığı'na bilgi verilerek Suşehri Toplum Sağlığı merkezi ile koordineli olarak gerekli sağlık kontrolleri yapılmıştır ve herhangi bir olumsuz durumla karşılaşılmamıştır. Fakat sosyal medya üzerinden kişilerle alakalı birçok farklı resim ve video paylaşılarak insanları tedirgin edici yorumlar yapılmaktadır. Şahıslar otelimizden ve ilçemizden ayrılmışlardır, herhangi bir olumsuzluk söz konusu değildir" dedi.

Yapılan araştırmada Taylandlı turistlerin 1 Mart'ta Türkiye'ye giriş yaptıkları ve illeri dolaştıkları öğrenildi.

Sivaslılar, Taylandlı turistleri Çinli sandı panik yaptı

Sivaslılar, Taylandlı turistleri Çinli sandı panik yaptı

Sivaslılar, Taylandlı turistleri Çinli sandı panik yaptı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Sosyal Medya Suşehri turist Haberler

500

Yorumlar (81)

şair:

tam yerine gitmişsiniz. yobazlığın başkentinde ne işiniz var.

23
33
yanıtYanıtla
Asıl şair:

Yobaz mı gerçekten yobazlık önyargı olsa gerek o da kim acaba

yanıt1
yanıt1
Yiğido:

Sivas medeniyetin beşiğidir Selçuklularda ve Osmanlılarda Cumhuriyetde Sivasta kuruldu yobaz Şair

yanıt4
yanıt3
Mesut:

Yobaz diyorsunya sende onlar kadar cahilsin kardeşi kusura bakmada ben sivaslıyim çok iyi insanlarda var tabiki kötüleri de var

yanıt1
yanıt0
MESUT''A CVP:

Mesut kardeşim Allah senden razı olsun emin olki senin gibi adamlar sivasta bir elin parmaklarını geçmez.

yanıt1
yanıt1
Serkan:

Sivas yobaz bir şehir midir bilmem gitmedim görmedim yorum yapamam ama Sivas diyince aklıma hep o Madımak Oteli nin yanması ve oradaki insanların can vermesi aklıma geliyor. Ama bir yandan da Sivas Kongresi ile bağımsızlık mücadelesinin başladığı şehirlerden biridir.

yanıt8
yanıt7
sivaslı:

boş yapma. sırf yorum yapmak için yorum da yapma. istanbulun göbeğinde koreli yi çinlilere benzettikleri için dövünce yobaz olmuyorda ilçeye gelen yabancıdan endişe duyunca mı yobaz olunuyor.

yanıt12
yanıt2
yiğido:

yobaz sen ve senin gibilerine denir sen yiğidolara kurban ol

yanıt4
yanıt4
Ebru:

Hepsini yaksaydiniz,nede olsa deneyimlisiniz

17
31
yanıtYanıtla
halid:

siz zihniyetsiz kanı bozuk biriniz. . . .

yanıt13
yanıt4
Tüm 81 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title