Haberler

Bir buçuk aydır aşk yaşayan Serdar Ortaç ve Seçil Gür ayrıldı

Güncelleme:

Chloe Loughnan ile 5 yıllık evliliğini bitirdikten sonra meslektaşı Seçil Gür ile aşk yaşamaya başlayan Serdar Ortaç'ın mutluluğu kısa sürdü. Dün akşam Instagram hesabından paylaşım yapan Ortaç, ilişkisini anlaşmazlıklardan dolayı bitirdiğini söyledi.

2014 yılında nikah masasına oturduğu Chloe Loughnan ile geçtiğimiz yıl tek celsede boşanan Serdar Ortaç, geçtiğimiz aylarda şarkıcı Seçil Gür ile aşk yaşamaya başladı. İlişkisini basından gizlemeyerek yaşayan Ortaç, dün Instagram hesabından ilişkilerini noktaladığını söyledi.

AŞKLARI KISA SÜRDÜ

Yaklaşık bir buçuk ay önce Seçil Gür ile aşk yaşamaya başlayan Serdar Ortaç, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Daha önce haberlere de yansıyan ilişkim karşılıklı anlaşmazlıklar sebebiyle bitmiştir" ifadelerini kullandı.

BİTME NEDENİ EVLİLİK Mİ?

Serdar Ortaç ve Seçil Gür verdikleri röportaj da evlilik konusunda anlaşmazlığa düşmüştü. Seçil Gür evlilik için şu an çok erken derken Serdar Ortaç evliliğe daha sıcak baktığını söylemişti.

Serdar Ortaç ve Seçil Gür ayrıldı

Kaynak: Magazin

Chloe Loughnan Sosyal Medya Serdar Ortaç Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 18 Nisan dün gece deprem mi oldu? Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (13)

Battal:

ülkemizin serdar ortaç tan daha önemli meseleleri var 2 gündür baş köşede haber yapılıyor ne iş ya

42
0
yanıtYanıtla
hdvds:

banane

29
0
yanıtYanıtla
PAŞALI:

Haberin başlığını okuyunca korona virüsü pozitif çıktı sandım. .

20
0
yanıtYanıtla
mert:

napalım ağaca mı çıkalım?

19
0
yanıtYanıtla
faşist:

lan bize ne

15
1
yanıtYanıtla
HAKKI AYDIN BULUT KARAGÜNDOSTU:

NE KADAR ÖNEMLİ BİR HABER BİZ EKMEK BULAMIYORUZ BUNLAR AYRILMIŞ

15
0
yanıtYanıtla
corona:

sözleşmeler karşılıklı olarak fesh edilmiştir. Kamuoyuna duyurulur.

11
0
yanıtYanıtla
Dokf:

Bu kadın çok dayanmadı, ithal olunca daha dayanıklı oluyor demek.

10
0
yanıtYanıtla
realissst:

gelsin yenisi:))))

6
0
yanıtYanıtla
YAŞLI KURT:

Serdar senin yerine 1 hafta geçsem. Neler neler ahh neler

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title