Haberler

Öldürdüğü sevgilisinin kocası için "Rahmetli adam gibi adamdı" dedi

Güncelleme:

İzmit'te, plan yapıp, sevgilisi Fahrettin Özcan'a eşi Hüsnü Güntaç'ı öldürten Sibel Güntaç, eşinin kendisini başka erkeklere pazarlamak istediğini iddia etti. Fahrettin Özcan ise sevgilisini yalanlayarak, "Rahmetli karısını başka erkeklere pazarlayacak bir kişi değildi. Adam gibi adamdı" dedi.

İzmit'te 'sevgilisi'nin kocasını öldüren adam, sevgilisinin anlattıklarını yalanlayarak "Rahmetli adam gibi adamdı" dedi.

Kocaeli'de yaşayan 32 yaşındaki Hüsnü Güntaç, 5 Kasım 2018'de silahla başından vurularak öldürülmesinin ardından ormanlık alana gömüldü. Cinayetin ardından adamın eşi 32 yaşındaki Sibel Güntaç ile sevgilisi 42 yaşındaki Fahrettin Özcan gözaltına alınarak tutuklandı.

Kocaeli 7'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde açılan davanın bugünkü duruşmasında tutuklu sanıklar Fahrettin Özcan ve Sibel Güntaç ile avukatlar hazır bulundu.

"BENİ PAZARLIYORDU"

Sibel Güntaç, savunmasında şunları söyledi: "Kocam beni başka erkeklere pazarlamak istedi. Her gün 'Ölecek miyim?' diye bekliyordum. Olay günü Fahrettin Özcan'ı eve ben çağırdım. Silahı Fahrettin Özcan'a ben verdim. Evet, ben bu hatayı yaptım. O da kocamı vurdu."

RAHMETLİ ADAM GİBİ ADAMDI

Kadının sevgilisi, katil Fahrettin Özcan ise Sibel Güntaç'ın ifadelerini yalanladı. Adam şunları kaydetti: "Rahmetli, karısını başka erkeklere pazarlayacak bir kişi değildi. Adam gibi adamdı. Allah rahmet eylesin. Sibel Güntaç kadınlığını kullanarak beni kandırdı."

Mahkeme ikilinin tutukluluk hallerinin devamına karar vererek duruşmayı erteledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Buket Dereoğlu kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Buket Dereoğlu kaç yaşında, nereli? Buket Dereoğlu biyografisi! Sandık Kokusu kadrosuna hangi isim katıldı? Kadroya dahil olan isim kim? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik canlı yayında neden kavga etti? Kavganın sebebi ne? Borsa bugün kapalı mı? 24 Nisan Çarşamba bugün borsa açık mı, saat kaçta açılacak? Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır?
500

Yorumlar (32)

asil:

kadının beyanı esasdır kesin doğru kkadın hata yapmaz gdiyenlere gelsin

29
3
yanıtYanıtla
vaybee:

Kadınlar şeytana papucunu ters gıydırırler

29
1
yanıtYanıtla
TRK:

ALLAH BELANIZI VERSİN AŞŞALIKLAR

23
1
yanıtYanıtla
şeytan insanları taşlar olmuş:

en doğru yorum aslında kadın tam bir şeytan tam bir aşağılık yaratık bu kadın en az 20 yada 25 yıl içeride yatmalı yoksa daha çokkkk kişinin başını yakar adama yazık olmuş şeytan ruhlu kadınla evlenmesi adamın sonu olmuş, , kader

yanıt17
yanıt1
Ramiz:

"Kadın vardır destek olur evinde kral olursun,kadın vardır pislik olur kabirde toprak olursun."

22
0
yanıtYanıtla
ERKEK CİNAYETLERİ SON BULSUN:

kimse ölmesin tabii ama ciddi ayrımcılık var. . kadın ölünce adı kadın cinayeti oluyor, erkek ölünce bir kişi öldü diye geçiyor, kadın olunca nedense özellikle vurgulanırken erkek ölünce normal karşılanıyor. .

19
0
yanıtYanıtla
PERİ:

Kadın senin Allah belanı versin pühhh sana pislik

19
0
yanıtYanıtla
ezgi:

Kadının başındaki çaputa bakıp ön yargılı olmayalım. Hepsi bunun gibi değil.

9
8
yanıtYanıtla
FERHAT:

Erkek yuvasına bakmak için sürekli çalıştığı için kendisine vakit ayıramıyor ve bakımsız kalıp çabuk çöküyor kadınlarda bir zaman sonra kocalarını artık beğenmiyor ve gözü dışarıa oluyor. . Biz erkekler ne olursa olsun evli kadından uzak durmalı yuvasını yıkacak sözlerden ve samimiyetlerden uzak kalmalıyız. .

12
0
yanıtYanıtla
vatandaş:

hep böyledir adam öldürdümü aldatılmıştır kadın öldürmüş yada azmettirmişse başka erkeklere ya satılıyordur yada satılmak isteniyordur.

10
1
yanıtYanıtla
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title