Haberler

Başından vurularak ağır yaralanan Mutlu Kaya'nın ablası erkek arkadaşı tarafından öldürüldü

Güncelleme:

Diyarbakır'da bir ses yarışmasında adını duyurduktan sonra erkek arkadaşı tarafından başından vurulması sonucu ağır yaralanan Mutlu Kaya'nın ablası da aynı kaderi paylaştı. Kaya'nın ablası, erkek arkadaşı tarafından silahla vurularak öldürüldü.

Bir televizyon kanalındaki ses yarışmasıyla tanınan ve Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde eski erkek arkadaşının silahlı saldırısında ağır yaralanan Mutlu Kaya'nın ablası da erkek arkadaşı dehşeti yaşadı. Kaya'nın ablası,sevgilisi tarafından silahla vurularak öldürüldü.

ASTSUBAY ERKEK ARKADAŞI TARAFINDAN ÖLDÜRÜLDÜ

Olay, Diyarbakır merkez Kayapınar ilçesi TOKİ sosyal konutlarında meydana geldi. İddiaya göre, bir şirkette muhasebeci olarak çalışan Dilek Kaya ile erkek arkadaşı arasında dün akşam saatlerinde henüz bilinmeyen bir nedenli tartışma yaşandı. Yaşanan tartışma büyüyünce Diyarbakır 8. Ana Jet Üst Komutanlığında görevli Astsubay Y.Ç., belinden çıkardığı tabanca ile Dilek Kaya'ya ateş etti. Kurşunların isabet ettiği Kaya, olay yerinde hayatını kaybetti.

Başından vurularak ağır yaralanan Mutlu Kaya'nın ablası erkek arkadaşı tarafından öldürüldü

SEVGİLİSİNİN CANSIZ BEDENİNİN BAŞINDA BEKLEDİ

Silah sesleri üzerine bölgeye 112 acil sağlık ve güvenlik güçleri sevk edildi. Açık olan kapısından eve giren polis ekipleri, Y.Ç'yi Dilek Kaya'nın cansız bedeni önünde buldu. Katil zanlısı Y.Ç., polis tarafından gözaltına alınarak emniyete götürüldü. Dilek Kaya'nın cansız bedeni ise yapılan incelemenin ardından Diyarbakır Selahattin Eyyubi Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Mutlu Kaya'nın ablası erkek arkadaşı tarafından öldürüldü

KARDEŞ MUTLU KAYA DA BAŞINDAN VURULMUŞTU

Erkek arkadaşı tarafından vurularak öldürülen Dilek Kaya'nın kardeşi Mutlu Kaya da, yine erkek arkadaşı tarafından başından vurulmuştu. Bir süre konuşamayan ve yürüyemeyen Mutlu Kaya, uygulanan tedavi sonrası yürüyüp konuşmaya başlamıştı.

Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Diyarbakır Mutlu Kaya Haberler

500

Yorumlar (45)

Malatya:

Kızlara ibret olsun arkadaşlık yok

66
27
yanıtYanıtla
Diyarbakır:

Ellerine sağlık Malatyalı iyi yazmışsın

yanıt11
yanıt6
hastır:

hiç bile. bence manyakça bi yazı. boş işin boş kalfası.

yanıt2
yanıt2
DOĞRUCU:

Huzur İSLAM da kardeşim İSLAM dinini yaşayın huzuru ve rahatı bulursunuz yoksa başınız ALLAH C. C Muhafaza eylesin musibetlerden kurtulmaz

52
31
yanıtYanıtla
Gurbetci:

Gelmis dini karistiriyorsun, ne alakasi varsa bu olayla. Olende oldurunde musluman, buna nedemeli? Bu olayin dinle ne ilgisi yok. Insan olmakla ilgisi var. Butun dunyada en huzursuz en rahat olmayan ulke müslüman ulkeleri. Gelmis bos bos konusuyon

yanıt21
yanıt21
orkestra:

ya üfffffff bıktık sizden

yanıt12
yanıt21
Artvinli:

Huzur elbetteki islamda ama huzur terbiyeli eğitimli toplum yetiştirmekle olur yoksa hacca gidipde gelip polise virüs bulaşsın diye tükürürsen hacca boşuna girmiş olursun o tüküren sadece turistik arabistan seyahati yapmış kabul olur

yanıt31
yanıt3
Siyahgül:

Cok dogru söylüyorsun kardeşim... İslam dini.. ahlak edep haya terbiye adalet üzerinde emir ve hükümler getirmiştir namaz, oruç tutmak, hacca gitmek degildir tek İslam.. Hersey dir.

yanıt24
yanıt7
Abdullah:

Erkek arkadaş diye bir şey yok

46
22
yanıtYanıtla
Vatandas:

Allah Rahmet Eylesin. Erkek arkadas...Toplumumuza uygun mu ? Neden boyle iliskiler normalmis gibi empoze edilip, masumlastiriliyor ? Genelde parcalanmis ailelerden veya ikili oynayan annelerden kaynaklaniyor..

49
13
yanıtYanıtla
Tüm 45 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title